Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb horror filmek 2020-től 2020-ig - Olaszország

#1

64 Caleb  (2020)

horror | misztikus | thriller

Rebecca eltűnt nővére után nyomoz, aki egy riportot készült írni néhány rejtélyes jelenségről. A nyomok egy elszigetelt kis falucskába vezetnek. több»

#2

horror

Egy világban, amelyet egy vírusjárvány és a diktatórikus kormányok szinte elpusztítottak, néhányan megpróbálnak elmenekülni a "végrehajtók" elől. Amikor egy elhagyott erődbe... több»

#3

horror

Egy ember vallásos hite semmivé foszlik, amikor a halál elragadja tőle a szerelmét, és kialakul nála a nekrofília.

#4

40 A déli átok  (2020)

(3)

dráma | horror | thriller

Netflix

Egy nő a lányával meglátogatja Dél-Olaszországban élő anyósát, ám a kislány hamarosan furcsán kezd viselkedni - és mintha a család egyik része tudná, hogy miről van szó... több»

Igazi természetfeletti horror, így a műfaj kedvelőinek már csak azért is ajánlom, mert nagyon izgalmas, ahogy szűkös költségvetésből kell megoldani a dolgokat. Az operatőr remek munkát végzett.
#5

36 Clownery  (2020)

horror

Egy traumatikus élmény után Emma elhatározza, hogy soha többé nem ünnepelteti a születésnapját. A 21. évét betöltve azonban az egyik barátja szeretné megtörni ezt a hagyományt,... több»

#6

horror

A 14. században egy sátánista szekta foglyul ejt néhány keresztes lovagot, akiket kegyetlen módon feláldoznak. A lovagok megesküsznek, hogy halálukban sem nyugszanak addig, amíg bosszút... több»