Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2020-től 2020-ig - Olaszország

#1

74 Made in Italy  (2020)

(14) (5)

vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Robert egy bohém művész, aki elhidegült fiával Londonból Olaszországba utazik, hogy eladja egykori feleségétől megörökölt házát. A ház rettenetes állapotban van, ezért... több»

A film nekem a Napsütötte Toszkánát juttatta eszembe. A történet picit hasonló, bár ez pasisabb. A humora nekem tetszett és jó volt Neesont végre egy kicsit más szerepben is látni, hogy végre nem akarja megmenteni a világot.
#2

78 Rózsa-sziget  (2020)

(5) (1)

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

Giorgio Rosa annyira nem találja a helyét a világban, hogy elhatározza: épít magának egyet. Igaz történet alapján készült film egy 1968-as, merész, bátor és megosztó... több»

Több ilyen történetet várnék el a Netflixtől. A színészek, a helyszínek, egyszerűen minden a helyén volt. Remélem, még sok igaz történetet mutatnak be.
#3

vígjáték

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

1989 - néhány héttel a berlini fal leomlása előtt járunk. Pago, Rice és Bibi, három fiatal férfi Cesenából meglátogatja Kelet-Európát, hogy kalandot keressenek. Az utazás örökre... több»

Furcsa egy film, viszont átadja az érzelmeket. Kis költségvetéssel kihozták belőle, amit lehetett.
#4

vígjáték

Netflix

Pilar Fogliati Ines rajong a horoszkópokért. Egy nap találkozik a szomszédjával, Alfredóval, akivel már az első pillanattól kezdve gyűlölik egymást. Egy félreértés során azonban... több»

Egy elég általános romantikus vígjáték, de valahogy jobban megfogott, mint a többi, ezért jobb értékelést érdemel. Valahogy a poénok jobban landoltak.
#5

vígjáték

Netflix

Bár Damiano és Chicco ikrek, mindketten teljesen más személyiségek. Hogy megkaphassák az örökségüket, egy hónapra szerepet kell cserélniük, ez pedig nem kis felforduláshoz vezet. több»

Nem rossz feldolgozása egy témának, amit már nagyon régóta és nagyon sokszor feldolgoztak. Tűrhető, nézhető.
#6

életrajzi | vígjáték

Netflix

Alberto Sordi 18 évének története a színészi akadémától egészen a világhírnévig, amikor Oliver Hardynak kölcsönözte a hangját, és Fellinivel dolgozott együtt. több»

#7

64 Rifkin fesztiválja  (2020)

(2) (6)

vígjáték

Egy amerikai házaspár San Sebastianba utazik egy filmfesztiválra, az esemény varázsa azonban magával ragadja és elsodorja őket. A legendás Woody Allen legújabb rendezése nem csupán a... több»

Sajnos az az érzésem, hogy Woody Allen igazából minden filmet megcsinált már, amit szeretett volna, így a rendező már csak önismétlésekbe esik. Nincs ez másként ennél a filmnél sem, ami valahogy annyira "elitista" lett, hogy nem is értem, hogy kinek csinálta...
#8

64 Ragadozók  (2020)

dráma | vígjáték

Egy metszően ironikus történet a magányról, a kommunikációs nehézségekről és a megértés hiányáról. több»

#9

vígjáték

Carlo és Giulia gyermekeikkel már nagyon várják a Télapót, akivel a találkozást nem egészen úgy képzelték el, ahogy a dolgok végül elsülnek. több»

#10

62 Utódok  (2020)

vígjáték

Sara és Nicola második gyermeküket várják, a feladattól azonban kevésbé rettegnek, hiszen már megtapasztalták a szülővé válás nehézségeit. több»

#11

vígjáték

Netflix

Riccione partján egy csapat tinédzser megpróbál egymásnak segíteni abban, hogy túléljék a nyarat.

#12

60 Divine  (2020)

vígjáték

Gregor története, akinek a Vatikánba kellett utaznia, hogy a későbbiekben megtalálhassa az igaz szerelmet. több»

#13

vígjáték

HBO Max

Három férfi boldog és békés életet él, nevelik a lányaikat, és teljesen kiakadnak, amikor szembesülnek vele, kikkel randiznak a hölgyek: Valentina otthagyja a vőlegényét az... több»

Egyszerű történet és tipikus olasz humor. Egyszer meg lehet nézni, vannak nagyon vices pillanatok.
#14

musical | romantikus | vígjáték

Zenés, táncos film Raffaella Carrá népszerű dalairól. több»

#15

55 Mondd ki hangosan  (2020)

(4)

vígjáték

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Giulia az idegösszeroppanás szélén áll. A nő minden nap ugynazt a csatát vívja főnökével, fiáva és barátjával, akik valamiért sosem hallgatnak rá. Végső elkeseredésében... több»

Nem egy világmegváltó film, de nagyon jól bemutatja, hogy egy középkorú nőnek milyen kihívásokkal kell megküzdeni az életben - és ezeket hogyan lehet kezelni.
#16

vígjáték

Orlando, az egykori zenész, akinek magánéletét egy földrengés romba döntötte, úgy dönt, hogy egykori menedzsere segítségével és Chiara iránti szerelmétől motiválva ad magának... több»

#17

53 Kikukázva  (2020)

animáció | kaland | vígjáték

Egy olyan világban, ahol a szemét éjjel megelevenedik, egy halom hulladék kalandjait követjük nyomon, akik a mitikus újrahasznosító kukát keresik. Mert még a szemétnek is van... több»

#18

vígjáték

Netflix

Apró hazugságok és számos meglepetés. Ahogy egy kapcsolatot ábrázolni lehet. több»

#19

vígjáték

Lorenzo egy elvált, három gyermekes férfi, aki súlyos életközepi válságba jutott: szerelmi élete egyenlő a nullával, elvétve akad egy-egy ügyfele, és egyre inkább úgy érzi,... több»

#20

sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy marsi kirándulás során Giulio azzal szembesül, hogy családja tovább öregedett, míg ő maga fiatal maradt. Fia egy élettel teli aggastyán, akivel igencsak pörgős napok elébe... több»

Nagyon egyszerűen és lecsupaszítva annyit tudok hozzátenni, hogy rettenetes. Unalmas, egyáltalán nem vicces, inkább kirázott tőle a hideg helyenként.