Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2020-től 2020-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

74 Made in Italy  (2020)

(12) (5)

vígjáték

Telekom TVGO | HBO GO | TV-ben (HBO2, holnap 15:30)

Robert egy bohém művész, aki elhidegült fiával Londonból Olaszországba utazik, hogy eladja egykori feleségétől megörökölt házát. A ház rettenetes állapotban van, ezért... több»

A film nekem a Napsütötte Toszkánát juttatta eszembe. A történet picit hasonló, bár ez pasisabb. A humora nekem tetszett és jó volt Neesont végre egy kicsit más szerepben is látni, hogy végre nem akarja megmenteni a világot.
#2

80 Rózsa-sziget  (2020)

(4)

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

Giorgio Rosa annyira nem találja a helyét a világban, hogy elhatározza: épít magának egyet. Igaz történet alapján készült film egy 1968-as, merész, bátor és megosztó... több»

Abszolút szórakoztató olasz film, remek látványvilággal és nagyon szépen megidézett korral - ráadásul tök jó színészeket találtak hozzá, úgyhogy jó filmélmény bárki számára.
#3

68 Utódok  (2020)

vígjáték

Sara és Nicola második gyermeküket várják, a feladattól azonban kevésbé rettegnek, hiszen már megtapasztalták a szülővé válás nehézségeit. több»

#4

vígjáték

Netflix

Pilar Fogliati Ines rajong a horoszkópokért. Egy nap találkozik a szomszédjával, Alfredóval, akivel már az első pillanattól kezdve gyűlölik egymást. Egy félreértés során azonban... több»

Egy elég általános romantikus vígjáték, de valahogy jobban megfogott, mint a többi, ezért jobb értékelést érdemel. Valahogy a poénok jobban landoltak.
#5

vígjáték

Carlo és Giulia gyermekeikkel már nagyon várják a Télapót, akivel a találkozást nem egészen úgy képzelték el, ahogy a dolgok végül elsülnek. több»

#6

vígjáték

Netflix

Bár Damiano és Chicco ikrek, mindketten teljesen más személyiségek. Hogy megkaphassák az örökségüket, egy hónapra szerepet kell cserélniük, ez pedig nem kis felforduláshoz vezet. több»

Nem rossz feldolgozása egy témának, amit már nagyon régóta és nagyon sokszor feldolgoztak. Tűrhető, nézhető.
#7

musical | romantikus | vígjáték

Zenés, táncos film Raffaella Carrá népszerű dalairól. több»

#8

vígjáték

Netflix

Riccione partján egy csapat tinédzser megpróbál egymásnak segíteni abban, hogy túléljék a nyarat.

#9

vígjáték

Egy amerikai házaspár San Sebastianba utazik egy filmfesztiválra, az esemény varázsa azonban magával ragadja és elsodorja őket. több»

#10

55 Ragadozók  (2020)

dráma | vígjáték

Egy metszően ironikus történet a magányról, a kommunikációs nehézségekről és a megértés hiányáról. több»

#11

életrajzi | vígjáték

Netflix

Alberto Sordi 18 évének története a színészi akadémától egészen a világhírnévig, amikor Oliver Hardynak kölcsönözte a hangját, és Fellinivel dolgozott együtt. több»

#12

vígjáték

Lorenzo egy elvált, három gyermekes férfi, aki súlyos életközepi válságba jutott: szerelmi élete egyenlő a nullával, elvétve akad egy-egy ügyfele, és egyre inkább úgy érzi,... több»

#13

53 Mondd ki hangosan  (2020)

(3)

vígjáték

HBO GO

Giulia az idegösszeroppanás szélén áll. A nő minden nap ugynazt a csatát vívja főnökével, fiáva és barátjával, akik valamiért sosem hallgatnak rá. Végső elkeseredésében... több»

Nem egy világmegváltó film, de nagyon jól bemutatja, hogy egy középkorú nőnek milyen kihívásokkal kell megküzdeni az életben - és ezeket hogyan lehet kezelni.
#14

50 Divine  (2020)

vígjáték

Gregor története, akinek a Vatikánba kellett utaznia, hogy a későbbiekben megtalálhassa az igaz szerelmet. több»

#15

vígjáték

Netflix

Apró hazugságok és számos meglepetés. Ahogy egy kapcsolatot ábrázolni lehet. több»

#16

sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy marsi kirándulás során Giulio azzal szembesül, hogy családja tovább öregedett, míg ő maga fiatal maradt. Fia egy élettel teli aggastyán, akivel igencsak pörgős napok elébe... több»

Nagyon egyszerűen és lecsupaszítva annyit tudok hozzátenni, hogy rettenetes. Unalmas, egyáltalán nem vicces, inkább kirázott tőle a hideg helyenként.
#17

dráma | romantikus | vígjáték

Marta árvaként nőtt fel. Nehéz gyerekkora ellenére a lány mindig megőrizte életvidámságát, most pedig minden áron szeretné elérni, hogy a legcsinosabb fiú belészeressen.  Alice... több»