Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2022-től 2022-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

vígjáték

Egy nő nyaralást nyer egy cég Firenzén kívüli, gyönyörű "intézetébe", és egyúttal lehetőséget kap, hogy találkozzon az étteremlánc gazdag és karizmatikus tulajdonosával.

#2

dráma | történelmi | vígjáték

Stella, Victor, Adéle és Etienne 20 évesek. A Patrice Chéreau és Pierre Romans által létrehozott híres színésziskolába készülnek felvételizni. több»

#3

romantikus | vígjáték

Netflix

A film azt a kérdést boncolgatja, vajon léteznek-e lelki társak. Négy szingli jóbarát történetét követhetjük nyomon, akik különféle kombinációkban jönnek össze egymással. több»

#4

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy évvel a Riccione-ben történt románc után Vincenzo meghívja Camillát és Furiót apja otthonába, a mitikus Amalfi-partra. több»

Van az a korosztály, akinek ez afféle kellemes, de nem túl tartalmas film szórakozást tud nyújtani, de azt hiszem, én már ebből kinőttem. Semmi botrányosan rossz, csak olyan kis semmilyen, futószalagon gyártott nyári filmecske.
#5

vígjáték

Netflix

Michela Giraud kiteregeti életét a műsorban. Mesél a balettórákról, emberek megcímkézéséről, karrierjéről és a hírnév átkáról is. több»

Rendező: Vittorio Antonacci

Szereplők: Michela Giraud

#6

akció | vígjáték

Netflix

Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»

Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem. Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták. Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Ezek a filmek az... több»
#7

akció | krimi | vígjáték

Netflix (2022.10.26.)

Egy milánói háborús vállalkozó egy csapatnyi csavargót és gazembert válogat össze, hogy elraboljanak egy Benito Mussolini tulajdonában lévő legendás kincset. több»