Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2022-től 2022-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

78 Peremlét  (2022)

dráma | vígjáték | zenés

Grosseto, 2008. Edoardo, Iacopo és Michele egy punkzenekar három fiatal tagja. Belefáradva az olcsó koncertekbe és a helyi fesztiválokba, végre lehetőséget kapnak arra, hogy egy... több»

#2

77 Drága családunk  (2022)

(4)

vígjáték

Netflix

Amikor Alessandra és Emilio a városba költözik, és szüleik, Carlo és Anna egyedül maradnak, mindenki élete megváltozik. Néhány hónap alatt a gyerekek elfelejtik a szüleiket: néhány... több»

Alapvetően rendben van a film: minden klasszikus vígjátéki kelléket tartalmaz, és bár a kivitelezés nem fergeteges, nem lehet rá panaszunk. Az alakítások sem kimagaslóak, de megfelelnek a történetnek. A párbeszédek is rendben vannak, van egy-két egész helyén lévő poén, bár... több»
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

A film azt a kérdést boncolgatja, vajon léteznek-e lelki társak. Négy szingli jóbarát történetét követhetjük nyomon, akik különféle kombinációkban jönnek össze egymással. több»

#4

dráma | történelmi | vígjáték

Stella, Victor, Adéle és Etienne 20 évesek. A Patrice Chéreau és Pierre Romans által létrehozott híres színésziskolába készülnek felvételizni. több»

#5

vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy nő nyaralást nyer egy cég Firenzén kívüli, gyönyörű "intézetébe", és egyúttal lehetőséget kap, hogy találkozzon az étteremlánc gazdag és karizmatikus tulajdonosával.

Nagyon unalmas, bár időnként érdekes is lett volna, ha nem esik szét teljesen a történet.
#6

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy évvel a Riccione-ben történt románc után Vincenzo meghívja Camillát és Furiót apja otthonába, a mitikus Amalfi-partra. több»

Van az a korosztály, akinek ez afféle kellemes, de nem túl tartalmas film szórakozást tud nyújtani, de azt hiszem, én már ebből kinőttem. Semmi botrányosan rossz, csak olyan kis semmilyen, futószalagon gyártott nyári filmecske.
#7

56 Szárazság  (2022)

vígjáték

Rómában 3 éve nem esett az eső. A szabályok és a szokások megváltoznak, ahogy az emberek az egyre nagyobb mértéket öltő vízhiánnyal küzdenek. több»

#8

vígjáték

Netflix

Michela Giraud kiteregeti életét a műsorban. Mesél a balettórákról, emberek megcímkézéséről, karrierjéről és a hírnév átkáról is. több»

Rendező: Vittorio Antonacci

Szereplők: Michela Giraud

#9

53 Mussolini kincse  (2022)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy milánói háborús vállalkozó egy csapatnyi csavargót és gazembert válogat össze, hogy elraboljanak egy Benito Mussolini tulajdonában lévő legendás kincset. több»

Eléggé hullámzóan teljesített nálam a film. Voltak benne jó ötletek és részletek, de összességében egy felejthető produkció.
#10

50 Ő az igazi  (2022)

vígjáték

HBO Max

Andrea az esküvője napján egy olyan helyzetben találja magát, amiben átélhet különféle valóságokat, amikben leendő felesége, Laura nem a partnere. Ennek ellenére minden szál a... több»

#11

akció | dráma | vígjáték

Nők történetei a kamera mindkét oldaláról. több»

#12

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy fiatal nő különleges kalandra indul legjobb barátja utolsó kívánságának következtében - le kell győznie szorongását és félelmeit, illetve még a szerelmet is megtalálhatja. több»

Egy kedves sztori a felnőttéválásról, de őszintén szólva, nem valami emlékezetes. Egyszernézősnek elmegy, ha tényleg nincs más jobb.
#13

akció | vígjáték

Netflix

Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»

Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem. Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták. Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Ezek a filmek az... több»
#17

vígjáték

Adam és menyasszonya, Sarah életük romantikus nászútjára készülnek Velencébe. Ám amikor az utazást Adam legjobb barátja, Ed megzavarja, a szerelmesek tökéletes nyaralása akaratlanul... több»