Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21561

51 Break Even  (2020)

akció

Négy kalandvágyó barát 50 millió dollárra bukkan egy lakatlan szigeten, ám csak később derül ki, hogy a pénz egy drogkartellt illet, így rövidesen egy sötét ügy kellős közepén... több»

#21562

51 Beach House  (2017)

thriller

Emma csendes tengerparty vakációja nyugtalanító fordulatot vesz, amikor anyja múltjából felbukkan egy titokzatos és karizmatikus művész, aki egyszerre vonzó és ellenszenves a lány... több»

#21563

51 Összezárva  (2019)

(3)

horror | sci-fi | thriller

HBO Max

Tom és Eve kapcsolata cseppet sem ideális, pénzügyi és bizalmi problémák is jelentkeznek náluk. Hogy legalább a pénzt megoldják, egy füllentéssel bejutnak egy kísérletbe, amelynek... több»

Egy modern kísérlet mindig izgalmas kiindulási alap... volt. Ma már annyira elcsépelt és túl sokszor használt fordulat, hogy nagyjából az első perctől kezdve sejteni lehet itt is, hogy mi lesz a végkifejlet. Ne pazarold rá az időd, még egy csomó jó filmet meg kell nézned... több»
#21564

51 Vi  (2013)

(1)

dráma

Ida és Krister története, akiknek tönkremegy a kapcsolata. Őrülten szerelmesek, mégis rosszra fordulnak a dolgok. Miközben megpróbálnak egymáshoz igazodni, katasztrofális... több»

Fogalmazzunk úgy, hogy ez egy rossz film néhány pozitívummal, nem pedig egy jó film néhány hibával..
#21565

családi | dráma | vígjáték

Egy fiatal fiú rájön, hogy a nagyanyja valaha ékszertolvaj volt, s úgy döntenek, hogy ellopják a koronaékszereket.

#21566

thriller

Egy megszállot pszichológus kísérletet tesz arra, hogy átprogramozza a tudatalattiját. Ennek következtében viselkedése elkezd megváltozni, és a dolgok csakhamar kicsúsznak az... több»

Kesäkaverit
#21567

dráma | vígjáték

A 25 éves Iiris és Karoliina gyerekkoruk óta legjobb barátok. Karoliina külföldön él és utazik már évek óta, de ezen a nyáron hazatér, mert Hanko-ban pincérnői állást talál. több»

#21568

51 High Moon  (2014)

(2)

dráma | sci-fi

A jövőben játszódó film, amelyben a Föld országai kolóniákat hoztak létre, hogy kibányásszák a Hold erőforrásait. Amikor felfedeznek egy új életformát, káosz tör ki, és... több»

A hangulata és a képi világa valami eszméletlenül jó és egyedi. A koncepció a forgatókönyvön bukik el, egyszerűen nem jól van megírva. Sokszor követhetetlen, és esetlen a dramaturgia. Nem egy nézhetetlen, de nem történik semmi, ha kihagyja az ember.
#21569

51 Yosemite  (2015)

dráma

1985 őszén három ötödik osztályos fiatal élete összefonódik Palo Alto paradicsomi elővárosában, miközben egy hegyi oroszlán jelentette fenyegetés miatt egyre nagyobb félelem lesz... több»

#21570

51 Faith Based  (2020)

vígjáték

Amikor két jó barát rádöbben, hogy a vallásos filmekkel egészen szépen lehet kaszálni, egy sajátos ötlettel rukkolnak elő. több»

#21571

animáció | vígjáték

Az eszement páros ezúttal animációs karakterek formájában jelenik meg a filmvásznon! Persze Cheech és Chong nyomdafestéket nem tűrő poénjai nem maradhatnak el, hiszen ez a két vidám... több»

Szerintem irtó szórakoztató az egész, és nálam más nem is igazán számít. Jól megírt történet, igazán ötletes karakterekkel. Oké, nem lesz ez szerintem sosem igazán híres animáció, de ettől eltekintve egy igazán különleges darab.
#21572

51 Scary Show  (2020)

animáció

Egy intelligens, 15 éves középiskolás váratlanul átkerül egy bentlakásos iskolába, ahol megnyit egy dimenziókaput a szörnyek előtt.

#21573

dráma | thriller

Amerikában mindent meg lehet venni pénzért...

Amber Alert
#21574

51 Amber Alert  (2016)

dráma | thriller

Egy fiatalember túszul ejt egy busznyi gyereket, hogy váltságdíjat csikarjon ki a biztosítótársaságtól, amely nem adott helyt beteg anyja igényeinek. több»

#21575

dráma | romantikus

Egy amerikai futballsztár lesérül a világbajnokság elődöntőjében. Karrierje miatti félelmei közepette talál rá egy szingli orosz anyukára, akivel váratlan és epikus románcba... több»

#21576

thriller

A film története szerint Laura, a családanya merész dolgokról álmodozik, míg férje munkában van, és fia az iskolapadban gubbaszt. Laura egy közeli ismerőse, Elliot hamarosan... több»

Sexo fácil, películas tristes
#21577

romantikus | vígjáték

Egy forgatókönyvíró új romantikus vígjátékot ír, ami a saját szerelmi életének a tükre. több»

#21578

kaland | vígjáték

Miután egy videojáték szó szerint foglyul ejti, Jannak harcolnia kell, hogy visszakaphassa a valós életét.

#21579

thriller

Chloe és kamasz lánya, Nicole között a kapcsolat nehézkes. Egyszercsak megjelenik Sadie, Chloe húga, aki egy ideje elhagyta őket. Sadie és Nicole sokat voltak együtt, mikor NIcky még... több»

Nem teljesen rossz, viszont olyan érzésem volt, hogy elvesztegetett lehetőségeket és nem teljesítette be a potenciált, amit képviselhetett volna.
#21580

vígjáték

TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

A 2013-ban megjelent Joséphine című film folytatásában a kerekded alsó idomokkal rendelkező Joséphine végre hatalmas boldogságban él pasijával, aki nem dohányzik, istenien főz és... több»