Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
A Tree a Rock a Cloud
#21741

dráma | rövidfilm

1947-ben egy fiú egy útmenti kávézóban véletlenül találkozik egy idősebb férfival, és beszélgetni kezdenek a szerelemről. több»

Korszakokon át - Dvorszky Hedvig művészettörténész portréja
#21742

életrajzi

A Ferenczi Noémi-díjas művészettörténész pályaképe egyúttal a hazai iparművészet – ezen belül elsősorban a kerámia-, üveg- és textilművészet – elmúlt öt évtizedének... több»

Rendező: Bonta Zoltán

Vad csodavilág:az evolúció szigetei
#21743

dokumentum

Richard Fortey professzor megvizsgálja, a szigetek miért az evolúció természetes laborjai, és találkozik jelentős fajokkal. Feltárjuk, hogy az evolúció sokkal több, mint az erősebb... több»

#21744

rövidfilm

A kisfilm a Lumiere testvérek munkássága előtt tiszteleg, technikailag és esztétikailag különleges módon.

Kuba titkos zátonya
#21745

dokumentum

Kuba fél évszázados politikai elszigeteltségének van egy pozitív mellékhatása: az ország számos részén szinte érintetlen állapotban megőrződtek a természeti értékek. Jó példa... több»

#21746

dráma

Jennának semmivel sem kell törődnie, gondtalan fiatalként múlatja az időt. Az egyik éjszaka, miközben hazafelé sétál, egy csapat agresszív férfi áldozatává esik. Ezt követően... több»

#21747

dokumentum

A Citizen Soldier egy alapvetően drámai hangvételű film. Egy csapat katona, akiket a 2. világháború óta csak "Thunderbird" osztagként ismerünk, szemszögén keresztül nézzük meg a... több»

Rendező: Dale Stevens

Határozottan állíthatom, hogy érdemes megnézni. A dokumentarista jelleg is jól átjött amellett, hogy bepillantást engedett a háborúba és ez igazán elvitte a drámába.
Grimasz
#21748

NA Grimasz  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Lajos a szószok szerelmese. Általában magányosan hirdet az aluljáróban. Semmiről nem szól az élete. Semmi nem éri. Senki nem foglalkozik vele. Azonban ma minden megváltozik, mert... több»

Ízőrzők: Karád
#21749

dokumentum

Karád Somogy megye dombok ölelésében fekvő, barátságos települése. Érdemes kisétálni valamelyik szőlőhegyre, onnét lehet igazán látni a somogyi község szépségét. A táji... több»

Rendező: Móczár István

Chug csapat - Készülj a mentésre!
#21750

animáció

Színes, magyarul beszélő, animációs film. több»

...Festeni fogok... - Portréfilm Karátson Gábor festőművész, íróról
#21751

életrajzi

A nyáron elhunyt Karátson Gábor jelentős írói, műfordítói, festői, filozófusi, művészetpedagógusi életművén kívül a politikai elnyomás ellen, és a környezetvédelem melletti... több»

Banana Split
#21752

vígjáték

Tim és Joel gyerekkori jóbarátok, akik évek óta nem látták egymást. Mégis, mikor újra találkoznak, ugyanott tudják folytatni a beszélgetésüket, ahol abbahagyták. Az... több»

Their Last Ride
#21753

dokumentum

A film egy cherokee nő élettörténetét mutatja be, akinek rendkívül fontosak a gyökerei, amit a Villámló Paták szervezete hivatott képviselni. több»

#21754

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

Sergeant X
#21755

NA Sergeant X  (2017)

sci-fi

2121-ben járunk. Egy távoli bolygón hajótörést szenved egy ismeretlen űrhajó. Egy fiatal lány a helyszínre siet, ahol egy rejtélyes túlélőre talál. több»

Rendező: Justin Steele

#21756

NA Lunatic  (2016)

horror

A szegénységtől szenvedő kisvárost egy holdkóros őrült támadja meg béka maszkban, aki egy lopott szemetes kocsiba tuszkolja áldozatait.     több»

#21757

rövidfilm | vígjáték

Egy olyan sorozat epizódja a film, amelyben két fiatal különböző számítógépes játékokat játszik, közben pedig az életükről beszélgetnek.

After Her
#21758

NA After Her  (2017)

dráma

A film története szerint egy lusta elégedetlen srác szövetségre lép egy kelet-európai szélhámossal, hogy együtt megmentsenek egy nőt az emberkereskedők karmai közül. több»

#21759

akció

Simo Häyhä, a rendkívül tehetséges mesterlövész győzelemre vezeti embereit az 1939-ben az oroszok ellen vívott háborúban. több»

Rendező: David McElroy

T. J. Miller: akkurátusan agyalágyult
#21760

vígjáték

T.J. Millert még az is ismeri, aki sosem hallotta, ahogy stand-uposként a showdert nyomja. Mindenki látta a Deadpoolban, amelyben az információbróker és fegyverkereskedő Weaselt... több»

Rendező: Jeff Tomsic

Szereplők: T. J. Miller