Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
L'Amitié
#21881

51 L'Amitié  (2023)

A provokatív francia rendező, Alain Cavalier különleges filmje. több»

Rendező: Alain Cavalier

#21882

thriller

Egy gyógyulóban lévő opioidfüggő bosszút akar állni azokon a dílereken, akik felelősek a menyasszonya halálát okozó drogok eladásáért. több»

Nem voltak nagy elvárásaim és kellőképpen szórakoztató volt. Nem mondom, hogy jó film, de nem akartam kiszúrni a szemeimet és nem is unatkoztam.
#21883

51 JJ és E  (2021)

(2) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Két fiatal ugyanabban a városban nőtt fel, noha a társadalmi különbségek fényévekre elválasztották őket egymástól. Minden megváltozik azonban, amikor ugyanabba a középsuliba... több»

Bár a színészek kellemesek, a sztori eléggé kiábrándító. A karakterfejlődés nem létező. Kár érte, nem indult rosszul.
#21884

vígjáték

Netflix

Egy volt katona, akiből futár lett, bekerul egy helyi bűnöző bandájába, és megbízzák, hogy vigyen véghez egy merész rablást egy hírhedt dél-afrikai városrészben. több»

Nem igazán működik semmi a filmben, a humor, a karakterek, a sztori - semmi nem áll össze. Egy tipikus szemetesbe való, felejtős produkció.
#21885

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

Hát, ez a dráma sajnos elég gyengécskére sikeredett - belecsúszott abba a hibába (amiben manapság lassan minden film belecsúszik), hogy mindent a néző szájába rág, ahelyett, hogy inkább csak simán megpróbálná vizuális segédeszközök segítségével elmesélni történetét.
#21886

51 Edge of the World  (2021)

(3)

dráma | kaland

Sir James Brooke kalandjai, aki szembeszállt a brit gyarmati terjeszkedéssel Borneóban, majd a rabszolgakereskedelem ellen küzdött. több»

Nagyon hiányzik belőle valami, bár a képi világ rendben van, de rendkívül lassú, nem visz magával a sztori, és így nagyon hamar teljesen ellaposodik. Gyengécske, hiába Jonathan Rhys Meyers...
#21887

51 Üres világ  (2021)

(3)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy országban, ahol tilos a randizás, három fiatal lány úgy dönt, csatlakoznak egy rejtett kommunához, amit egy karizmatikus ember vezet. több»

Maga a koncepció és az alaptötlet nagyon rendben van, de a megvalósítás nekem kicsit soványka lett. Legyen ez most 3 csillag, mindenesetre sokkal több volt benne.
#21888

51 Catwoman: Hunted  (2022)

(2)

animáció

Macskanő megpróbál ellopni egy felbecsülhetetlen értékű ékszert. Ezzel egyenesen egy hatalmas gonosztevőkből álló konzorcium, az Interpol és Batwoman célkeresztjébe kerül. több»

Élvezetes, önálló történet, amely mégis utal egy tágabb világra. Többnyire földhözragadt akcióközpontú, összefüggő cselekmény, hihető motivációval. Tudom, hogy ez nem hangzik soknak, de ez több, mint amit a legtöbb film az utóbbi időben nyújtott.
#21889

51 Diana: A musical  (2021)

(2)

dráma | életrajzi | musical

Netflix

Élő felvétel a Broadway musicalről, ami Diana hercegnő életét dolgozza fel. A felvételeket a Longacre színházban készítették New Yorkban, a koronavírus-járvány tombolása közben. több»

A koronavírus miatt halasztották el a 2020-ra tervezett Broadway musicalt, mely Diana hercegnő életét mutatja be. A készítők biztosra akartak menni, így a Broadway premierrel egy időben a Netflix kínálatába is bekerült idén a nézőközönség nélkül rögzített előadás. Be kell... több»
#21890

51 Kutya és macska  (2024)

(2) (5)

animáció | kaland | vígjáték

Mozikban

Monica, a híres macska és internetes sztár, Diva gazdija. Jack pedig egy tolvaj, akinek legutóbbi rablását, egy hatalmas, felbecsülhetetlen értékű rubint véletlenül lenyelt egy Cichi... több»

Alapjában véve még nem kellene, hogy bármi baj legyen ezzel a filmmel, de engem egyszerűen megőrjítettek ezek a szereplők. Nagyon idétlenre lett véve az egész.
#21891

vígjáték

Netflix

Nicole Byer önálló estje. több»

Szereplők: Nicole Byer

A stílusa és főleg a nevetése teljesen kiakasztott, nem tudtam a végére érni.
#21892

vígjáték

Netflix

A műsorban Ms. Pat mesél saját múltjáról, abszurd trendekről, gyereknevelésről és az állattartásról. több»

Rendező: Robert Townsend

Szereplők: Patricia Williams

Szörnyű. Nem vicces. Kihagyni.
#21893

51 A kerítőnő  (2023)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Amikor egy irodai dolgozó beleszeret gyönyörű gyakornokába, követi őt egy bizarr erők által elárasztott sivatagi üdülőhelyre. több»

A film kitalált ötlete (párkeresés) és a megvalósítás között óriási szakadék tátong. Kiváncsiságból vágtam bele, és szokásaimhoz híven, ha már belekezdtem végig is néztem. Folyamatos rejtvény és rejtély volt a film számomra, és elég hamar kezdtem hülyének érezni... több»
#21894

horror | misztikus

Nneka szüleit meggyilkolják, majd találkozik a Part Úrnőjével, aki segítséget kínál neki. Felfedi azokat az embereket, akik felelősek a szülei haláláért. Ez megváltoztatja az... több»

Nem mondanám egy jó filmnek... horrornak gyenge és nem elég misztikus, hogy fantáziadús legyen. Egyszerűen unalmasnak találtam.
#21895

dráma

HBO Max

Amikor a Karine-t foglalkoztató céget felvásárolják, a személyzet sztrájkba lép, és a 34 éves takarítónőt kérik fel a mozgalom vezetésére. Karine erkölcsi dilemma elé kerül,... több»

#21896

51 Paula  (2023)

dráma

HBO Max

Paula 11 éves, az apjával él. Okos, tele van energiával, de az iskola untatja, és csak egy barátja van. Hogy felvidítsa, az apja úgy dönt, hogy elviszi egy gyönyörű tóparti házba a... több»

#21897

romantikus

Amazon Prime Video

Fani egy tinédzser, mint oly sokan mások, aki imádja a barátait, tanul, hogy letegye az érettségit, szerelmes, és megőrül a moziért. A tanév során az édesanyja ragaszkodik hozzá,... több»

#21898

dokumentum

HBO Max

Rachel Lee, a 2008-ban és 2009-ben elkövetett, nagy feltűnést keltő rablássorozat mögött álló „tinédzser agytröszt” elárulja, hogy mi motiválta őt arra, hogy barátaival... több»

#21899

50 The Week Of  (2018)

vígjáték

Netflix

A film történte szerint egy hamarosan frigyre lépő pár szülei az utolsó simításokat végzik az esküvővel kapcsolatban. több»

#21900

50 Borvidék  (2019)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy csapat régi barátnő Napába utazik, hogy megünnepeljék a társaság egyik tagjának ötvenedik születésnapját. Azonban az együtt töltött idő alatt lassan elkezdenek felszínre... több»

Amellett, hogy vígjáték, van mondanivalója is, viszont számomra ennek ellenére is az egyszer nézhető kategóriába tartozik, de egyébként nem rossz kis film.