Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22661

vígjáték

Három gyilkos megbízást kap egy szellemtől egy koporsó ellopására, hogy a két szerelmes a halálon túl is egyesülhessen. több»

#22662

dráma

HBO Max

Lhamo és Skalbe nem jegyeztetik be házasságukat, mivel Skalbe már törvényes házastársságban él. Skalbe útnak indul, hogy megkeresse feleségét, Tsoyagot. több»

Rendező: Sonthar Gyal

Szereplők: Sechok Gyal, De Ji, Xi Liao

#22663

akció

Bruce és Luigi felfedezi, hogy az emberek között idegenek élnek, s ketten próbálják megakadályozni az emberiség pusztulását. több»

#22664

dráma

HBO Max

Egy olyan világban, amelyet egy Föld felé száguldó napszilánk fenyeget, egy tizennyolc éves fiú egy ismeretlen kisvárosban reked, miközben egy barátja háza felé tart. több»

#22665

49 First Love  (2021)

misztikus

Az egyetemista Kanna megöli az apját, s amikor a börtönben a pszichológus Yuki faggatja őt, olyan emlékei törnek a felszínre, amelyeket talán jobb lett volna örökre eltemetni.

Rendező: Yukihiko Tsutsumi

Szereplők: Keiko Kitagawa

#22666

39 A pusztaság  (2022)

(11)

dráma | horror

Netflix

Egy család elvonultan él a társadalomtól, viszont nyugalmukat megzavarja egy félelmetes teremtmény, ami félelemmel táplálkozik és próbára teszi a kötelékeket, amelyek összekötik... több»

Vannak lélekromboló filmek a palettán..... Mint például ez a mozi! De miről is beszélek? Mi a történet dióhéjban? A háború sújtotta ország arra kényszeríti az életüket féltő lakosság nagy részét, hogy a legkietlenebb, legsivárabb, kopasz, és szikár síkságon telepedjenek... több»
#22667

dráma | kaland | thriller

Netflix

Egy baráti társaság számára a hétvégi kirándulás valóságos rémálommá válik, amikor valaki a fák közül vadászni kezd rájuk.

Nagyot csalódtam ebben a filmben, mert bár a témája kifejezetten érdekes és nagy lehetőségeket tartogató, a kivitelezés már kimondottan unalmas és gyengécske. Adott egy 5 fős kis csapat (30-as pasasokból), akik egyikük közelgő házassága kapcsán egy utolsó közös nagy túrára... több»
#22668

dráma | fantasy | romantikus

Georg Sommer egy jóképű, harmincas éveiben járó férfi, aki élvezi, hogy a nők körberajongják. A férfi ranglistája: forró éjszakák, drága autók és egy zsíros állás... több»

Nem nyűgözött le, elég ócska komédia. Mind a forgatókönyv, mind a karakterek és az őket megjelenítő színészek gyengécskék.
#22669

dráma

A 37 éves Yuna telefonhívást kap a kórházból. Arról értesítik, hogy haldoklik az anyja, aki gyerekként egy árvaházban hagyta őt. több»

Rendező: Soo Sung Lee

#22670

dráma

A költőnő, Szapphó a tengerparton találkozik Britomartis nimfával. A mesék szerint Szapphó szívfájdalmában az óceánba ugrott, míg Britomartis egy férfi üldözése elől a vízbe... több»

#22671

39 Meggyőző érvek  (2022)

(8) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Nyolc évvel azután, hogy Anne Elliotot meggyőzték, ne menjen hozzá egy szerény származású, daliás férfihoz, újra találkoznak. Vajon megragadja-e a második esélyt az igaz szerelemre? több»

Jujjj, ilyen amikor a rendező annyira újat akar alkotni, hogy végül nézhetetlenül más lesz a darab. A film inkább csak látványul szolgál, mert a főhősnő hosszú monológban adja elő nekünk a regény szövegét. Amúgy nem is rosszul. De a többit fedje balga homály - nem érdemes... több»
#22672

horror | rövidfilm

Egy film, amelyben egyetlen pók hatalmas nagy veszélyt tud jelenteni mindenkire. több»

Rendező: Andrea Ricca

Szereplők: Andrea Ricca

Nyár Bretagne-ban
#22673

romantikus

Britta, a frissen elvált állatorvos készen áll az új kezdetre, lehetőleg Bretagne-ban. Hamarosan egy szép házat is talál ott, de nem tudja, hogy a környékbéli Yves is szeretne lecsapni... több»

#22674

49 Bars  (2023)

dráma

Két zoológus Anatóliában jár, a kihalt anatóliai párducot kutatják. A párduc keresése arra készteti őket, hogy megkérdőjelezzék önmagukat és azt, amit tudnak. Végül sokkal... több»

Katie Fforde: Szerelem a borvidéken
#22675

dráma

Miután legyőzte a rákot Nel Innes élete visszatért a régi kerékvágásba. Újra a családi étteremben dolgozik, amit férjével együtt vezet. Nel egy véletlen folytán megtudja, hogy a... több»

#22676

49 Tomboló tűz  (2021)

(3) (2)

akció | krimi

Shan sikeres zsaru, aki karrierje során számos rejtélyt oldott meg. Egy nap azonban visszatérnek a múlt árnyai, amikor egy régi bűnbanda bukkan fel ismét a színen. több»

A jó vágás javíthat egy gyenge forgatókönyvön, de még a legjobb vágó sem tud megmenteni egy olyan kusza, összefüggéstelen összevisszaságot, mint ez. Egy óra elteltével még mindig azon tűnődhetsz, hogy kinek is kellene szurkolnod.
#22677

akció | krimi

Netflix

Egy tanár halálát követően a testvére munkát vállal az iskolában. A volt zsaru úgy gondolja, egy banda a felelős, ezért nyomozni kezd utánuk. több»

Engem nem győzött meg, kicsit unalmasnak találtam.
#22678

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix

Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie félreteszi az érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Napokkal a pár esküvője előtt Maddie... több»

Vannak azok a romantikus filmek, amikben hihető a párok közötti vonzalom, felvidítják az embert, kicsit engedik álmodozni és jól érzi magát tőlük. Na ez nem az. Száraz és unalmas.
#22679

rövidfilm

A 18 éves Shengnan egy nap váratlanul beleveti magát az éjszakába, amelyben a felnőttek élnek.

Rendező: Yi Tang

Szereplők: Xuanyu Chen, Baohe Xue

#22680

49 Love Is Dead  (2016)

(1)

dráma | rövidfilm

Peter egy terápia során elmeséli felesége tragikus történetét. több»