Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22661

49 Matriarch  (2022)

(2)

horror

Disney+

Egy rejtélyes betegségben szenvedő nő, miután túlélt egy túladagolást, visszatér gyermekkori otthonába, hogy szembenézzen belső démonaival, de ehelyett egy igazi démonra bukkan. több»

Nem voltam biztos benne, hogy mit kezdjek ezzel a filmmel, és sok szempontból ez egy pár különböző film együtt. Ez egy anya-lánya kapcsolati dráma, egy függőségi dráma, egy népi horror és egy testhorror. Az alakítások azonban lebilincselőek, a zene hozza a hangulatot. A vége... több»
#22662

49 Kontroll  (2022)

(4)

sci-fi

Telekom TVGO

Egy nőt bebörtönöz egy titokzatos szervezet, amely lappangó pszichikai képességeit akarja tesztelni. több»

Először azt hittem köze van a videójátékhoz. Elvégre a szinopszis és a cím is szinte ugyanaz. Aztán rájöttem, hogy nem. Mondom sebaj, megnézem, lehet, hogy jó lesz. Nagyon rég tévedtem ekkorát. Lelki trauma és egy hajszálon múlt, hogy testi sérülés lett ebből az egész... több»
#22663

vígjáték

Netflix

Thiago saját hazugságainak csapdájába esve, hogy a fenséges Stella kedvében járjon, és biztosítsa az életmódjukat, apró csalásokat követ el, hogy fenntartsa a látszatot. Nem... több»

Nem vicces, kaotikus és teljesen felesleges a létezése.
#22664

49 Bisonhead  (2016)

dokumentum | rövidfilm | western

Egy amerikai őslakos család Yellowstone-ba indul. több»

Rendező: Elizabeth Lo

#22665

49 Sweet Caroline  (2018)

(3)

dráma | thriller

Miután egy boldog párt egy nagyon súlyos csapás ér, az életük fokozatosan rémálommá változik. több»

#22666

49 Vérbosszú  (2011)

(1)

akció | krimi | thriller

Michael Spencer (Luke Goss) egy vidéki kis települése seriffje, aki egész életében a törvény mellett állt, ám amikor megtudja, hogy testvére meggyilkolásának ügyében lezárja a... több»

Elég egyszerű történet, de nem ez a legnagyobb baj vele hanem a megoldások, amik egyáltalán nem életszerűek és ha az egyszerű néző sem hiszi el amit lát akkor meg mi értelme is van az egésznek.
#22667

horror | thriller

Mozikban

A százholdas pagony mélyén pusztító düh szabadul el, amikor Micimackó és barátai veszélyben találják otthonukat és életüket, miután Róbert Gida felfedte létezésüket. A csapat... több»

Oké, ez az a film, amiről tudtuk, hogy nem lesz jó, nem éri meg pénzt áldozni rá, mégis beülünk a moziba. Kérdés, hogy miért? Eszméletlenül agyatlan, alpári ez a produktum. Még az első résznél is brutláisabb.
#22668

49 Kimya  (2021)

(1)

dráma

Netflix

Egy ötvenes éveiben járó férfi és egy húszas éveiben járó nő annyira különböznek, hogy szinte szöges ellentétei egymásnak. Véletlen találkozásuk után néhány órát töltenek... több»

Nagyon sokáig tart, amíg belekezdünk a történetekbe, a karakterek bemutatása rettenetesen szegényes, van hogy találgatnom kellett. A rendezőnek sajnos problémai vannak a narratívával, ennek ellenére az eredeti forgatókönyv érdekes lehet.
#22669

zenés

Az egyik legelismertebb és leginkább lenyűgöző koncert a világon. Világhírű énekes, dalszerző és előadóművész, a legendás Elton John nagy sikerű koncertje " Million Dollar Piano"... több»

Szereplők: Elton John

#22670

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy felejthetetlen találkozás után egy reménytelenül romantikus nő egy applikációhoz fordul, hogy megkeresse a férfit, akivel éppen csak találkozott; de vajon tényleg ő az, akit keres? több»

#22671

vígjáték

Netflix

Jack Whitehall a londoni O2 Arénában lép színpadra, hogy a kutyákról, az ivásról, a magányos vacsorákról és végül a megállapodásról és az apaságról beszéljen. több»

Rendező: Chris Howe

Szereplők: Jack Whitehall

#22672

48 A vasöklű férfi  (2012)

(1) (3)

akció

A feudális Kínában a mesés kincsek nyomában járó harcosokból, bérgyilkosokból és brit katonákból álló csoport fenyegeti egy apró falu békéjét. A helyi kovács úgy dönt,... több»

Soha jobbat mint a Kung fu!
#22673

48 Nevetséges hatos  (2015)

(1)

vígjáték | western

Netflix

Mikor rég eltűnt törvényenkívüli apja hazatér, Tommy 'Hosszúkés' Stockburn öt fivérével útra kel a vadnyugaton keresztül.

Tipikus Adam Sandler film, illetve attól egy kicsit jobb. Aki kedveli a munkásságát, az nem fog csalódni.
#22674

dráma | horror | kaland | misztikus | thriller

A film története szerint egy farkasvadász egy eltűnt gyermek nyomára bukkan Alaszka vadonjában. több»

A történet lassan indul be és lassú is marad végig, azonban a katartikus jelenetek adják meg ennek a filmnek a fűszert és a feszült hangulatot. Láttunk már ilyet a hómezőn. Vörösre színezett fájdalmak, elborult elmék. Miért is lenne mindenki normális, amikor a világ sem az.... több»
#22675

48 Mute  (2018)

(1)

misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy néma csapos szembeszáll a város gengszetereivel, hogy megtudja, mi történt az elveszett partnerével.  több»

Sajnos csak egyszer nézhető lett. A főszereplő jó, Paul Rudd és Justin Theroux már kevésbé. A történet nem tudja merre haladjon, sci-fi világ felesleges, a mellékszereplők mind unszipatikusak. Itt MINDENKI BETEG, de szó szerint! Homokosokkal teletűzdelt, pedofil cseppekkel, mocskos... több»
#22676

48 The Bay  (2012)

(3)

horror | sci-fi | thriller

Két francia kutató felfedezi, hogy egy amerikai partvidéki városka öblének a vize szokatlanul toxikus. A helyiek még akkor sem törődnek a figyelmeztetésükkel,miután rejtélyes módon... több»

Nekem a film nagyon tetszett és most lehet hülyének nézni, hogy ez a wes67 gyerek milyen ízléstelen és a többi... Viszont ha nem láttad ezt a filmet akkor nézd meg, mert izgalmas.
#22677

48 American Mary  (2012)

(2)

dráma | horror

Az orvostanhallgató Mary Mason egyre inkább kiábrándul a sebészi világból, amit nemrég még rendkívül izgalmasnak talált...

Hát, ez a film, valami elképesztő módon alpári volt. Nem igazán ment ki a játék többre, mint az undor kiváltására, és nem tudtam meg többet az ember pszichéről semmit sem. Gyakorlatilag nincs motivációja a karaktereknek. Kár ezért a koncepcióért.
#22678

48 Sandy Wexler  (2017)

(1) (2)

vígjáték

Sandy Wexler (Adam Sandler) egy tehetséges menedzser a '90-es évek Los Angelesében. Munkája során szorgalmasan képviseli ügyfelei érdekeit, igyekszik mindenkinek helyet találni a... több»

Valószínűleg ezért meg leszek kövezve, de szerintem ez Adam Sandler egyetlen és megismételhetetlen mesterműve. Eredeti nyelven néztem. Szórakoztató, vicces, egyszerűen zseniális poénok, szójátékok összessége. Számomra ez Sandler egy valóban kiemelkedő munkája. Holott itt is a... több»
#22679

musical | vígjáték | zenés

Netflix

A Very Murray Christmas című zenés szórakoztató műsorban a nagy nevettetők egyike, Bill Murray önmagát alakítva próbál meg kitérni egy hollywoodi figura elől, aki menedzselni... több»

Évek óta meg akarom nézni, talán ennek a várakozásnak is köszönhető, hogy hatalmas csalódás lett belőle. Kivételesen jó kis filmet lehetett volna ebből ilyen szereplőgárdával, fantasztikus zenével összehozni, ennek ellenére tömény kínszenvedés volt végigülni.... több»
#22680

akció | fantasy | horror | kaland | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Batman kénytelen felkeresni régi szövetségeseit, hogy együtt mentsék meg Gotham City-t a Madárijesztőtől és szörnyű hadseregétől. Feltűnik egy régi ismerős arc is, aki olyan... több»

Ahhoz képest, hogy ez egy viszonylag alacsony költségvetésű film, nem volt rossz. De lehetett volna jobb is. A jelenetek túltoltak, a párbeszédek is, és viszonylag kevés benne a valós színészi alakítás, meg a cselekmény.