Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#23161

dráma

A Kutyám, Killer egy szlovákiai kisváros átlagos, áporodott napját mutatja be az Amerikai História X-ben látotthoz hasonló perspektívából, azaz Marek, az identitászavaros bőrfejű... több»

#23162

50 The Eve  (2015)

horror | thriller

Egy baráti társaság egy elhagyott szigetre utaznak, hogy megünnepeljék az újévet. Ahogy nő a feszültség, egy láthatatlan erő valóságos pokollá változtatja a kirándulást. Vajon... több»

#23163

50 23 Walks  (2020)

dráma | romantikus | vígjáték

Szívhez szóló történet a szerelem múlhatatlanságáról. Egy idős pár története, akik hatvans éveikben is ugyanúgy odavannak egymásért, mint fiatalon. több»

#23164

dráma | kaland

Liát megrázza az anyja halála. A 16 éves városi hercegnőt elküldik nyaralni a Gwich'in nagymamájával egy kis szubarktikus közösségbe. Ahelyett, hogy visszatérne a városi életbe,... több»

#23165

50 Rádiócsend  (2012)

(2)

horror | thriller

Sorozatgyilkos tartja rettegésben a város lakóit. Doc Rock, a kalózrádió bemondója gúnyt űz a rendőrség baklövéseiből – nem érti, mi lehet olyan nehéz egy bűnöző kézre... több»

Hát, én egy-egy jelenetnél annyira megijedtem, hogy már azon gondolkodtam, hogy most kéne abbahagyni. Igyekeztem újra erőt venni magamon , amit nem bántam meg, mert végső soron ez az egyik legjobb horror, amit mostanság láttam.
#23166

dráma

Hay lépésről lépésre halad egy spirituális úton, ahol szembe kell néznie az ember és a természet viszonyával, a holt és az élő anyag egységével.  több»

#23167

50 Queen Bees  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Miután egy hölgy vonakdova bár, de beleegyezett, hogy idősek otthonába költözzön, az új helyzet és maga a közeg teljesen meglepi őt.

#23168

50 Ötösfogat  (2012)

(2)

családi | kaland | krimi

George, a magának való vadóc kislány gyakran szomorkodik afelett, hogy nem fiúnak született. A nyarat unokatestvéreivel tölti, s bizony a szülők sem unatkoznak a gyerekek mellett. Amikor... több»

Ez egy egészen kellemes film a barátságról, és ráadásul még kalandos is. Szerintem jól tud az ilyen esni egy eléggé fárasztó nap után. Nem unalmas és nem gagyi. Ajánlom!
#23169

thriller

Pauline Mitchell sikeres nagyvárosi üzletasszony. Egy nap azonban furcsa jeleket fedez fel viselkedésében: elfelejt eseményeket, 'eltüntet' tárgyakat a lakásban és időérzéke is... több»

#23170

dráma | vígjáték

A Jack és Jack című amerikai filmdráma középpontjában apa és fia áll. Az idősebb Jack Hussar sikeres filmrendező; fia mindig csak apja árnyékában tengődött. Míg előbbinek számos... több»

#23171

dráma

Odile, a fiatal és független nő Párizsban él. Sikeres az üzletben, és szingli a magánéletben, a régi, azóta családos szerelmével van viszonya. Az asszony megtudja, hogy a nemrég... több»

#23172

50 Trouble  (2017)

dráma | vígjáték

Egy családban kirobban a viszály, amikor a testvérek elkezdenek marakodni az apjuk birtokának sorsán.

#23173

50 Baby Phone  (2017)

vígjáték

Egy vacsora során a gyerekszoba babatelefonján keresztül szerzett felismerések valóságos kataklizmát okoznak egy családban és egy baráti társaságban. több»

#23174

vígjáték

Egy középkorú filozófiaprofesszor próbálja leszoktatni a lányát a szociális média függőségről, közben pedig generációs különbségekkel kénytelen szembesülni. több»

#23175

dráma | vígjáték

Egy a karrierjével küszködő színésznő minden energiáját a szakmájába fekteti. Nem csak színpadi darabokat vállal, de a színművézettel és az oktatással is foglalkozik. Hamarosan... több»

#23176

dráma | misztikus | sci-fi

Két férfi sodródik a végtelen világűrben, hogy új otthont találjanak.

#23177

vígjáték

Egy szégyenlős és összetört szívű srác megpróbálja visszaszerezni első szerelmét. A nagyszabású válalkozásban segítenek neki agyafúrt barátai. Rossz döntések sorozatának... több»

#23178

horror | vígjáték

A Mugg testvérek örökölnek egy házat. Azonban az öröm nem tart sokáig, mivel a pincében egy szörny él, ami egyszerűen mindent megesz. több»

#23179

50 Comeback  (2015)

road movie | vígjáték

A Comeback című vígjátékban Thomas, az egykori sikeres stand up komikus mindent elkövet azért, hogy ismét a csúcsra jusson. Igen ám, de kamasz lánya még Tom sikeréhségénél is... több»

#23180

vígjáték

A tragikomikus történet két szerelmes fiatal történetét meséli el, akik meg akarják szüntetni a családjukat sújtó ősi átkot.