Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24501

dráma

Három érett nő elindul hogy kibulizza magát, egyikük a válását, a második a születésnapját, a harmadik hölgy pedig a legújabb szexuális kalandját teszi az örömködés tárgyává... több»

Hát, ami azt illeti ez egy újabb ékes példa arra, hogy hol tart a szlovák film manapság. Erősen átlagos filmeket gyárt-sajnos, noha például a kapcsolatokról szóló, érzelmi szálakkal átszőtt filmek népszerűek, és van bennük fantázia. Csak valahogy mégis annyira keveset... több»
Katie Fforde: Szerelem a borvidéken
#24502

dráma

Miután legyőzte a rákot Nel Innes élete visszatért a régi kerékvágásba. Újra a családi étteremben dolgozik, amit férjével együtt vezet. Nel egy véletlen folytán megtudja, hogy a... több»

#24503

vígjáték

Egy párokból álló baráti társaság elhatározza, hogy közös hétvégi kirándulást szervez, ám az előttük álló napok igencsak kínos pillanatokat tartogatnak.

#24504

dokumentum | kaland

A film Colin O'Brady és evezőscsapatának kalandját követi végig, akik átkeltek a Horn-fok és Antarktisz legészakibb pontja közötti Drake-átjárón. több»

Rendező: Brian Nashel

Szereplők: Colin O'Brady, Fiann Paul

#24505

dokumentum

Walter Benjamin egy 1936-os esszéjében kifejtette, hogy a szóbeli történetmesélés eltűnt. Benjamin deffinícióját követve megpróbáljuk megtalálni a modern idők történetmesélőit,... több»

Rendező: Nathaniel Knop

#24506

horror

Karácsony este egy özvegyasszony varázslatot mond, hogy feltámassza meggyilkolt férjét. Amikor azonban a varázslat rosszul sikerül, a férj gonosz karácsonyfaként tér vissza, és... több»

#24507

horror

Egy rejtélyes levél hátborzongató útra invitál egy írót ebben a kísérleti horrorfilmben.

Oddbods: Party Monsters
#24508

animáció

Slicknek egy különös eset nyomába kell erednie, Jeff kísérteties bulijának jelmezbe bújt vendégei ijesztő hasonmásokká változtak.   több»

#24509

47 Broadway 4D  (2018)

dráma | musical

A film története szerint Curly, az utcai színész komoly dilemma előtt áll. Választania kell a szerelem és a színészet között. több»

Cápák a delfinek ellen
#24510

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Bár a cápák és a delfinek régóta osztoznak az óceánon, a tudósok csak a közelmúltban kezdték megfejteni a két faj közötti kapcsolat valódi természetét. több»

#24511

47 The One  (2016)

rövidfilm | thriller

Egy sorozatgyilkos és egy újságírónő interjúja.

Suwi
#24512

47 Suwi  (2010)

dráma

Egy fiatal nő egy balesetben maradandó sérüléseket szerez, majd ezt követően szoros kapcsolatot alakít ki egy árva gyerekkel. több»

#24513

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy nyomozó története, aki szeretné visszaszerezni szaglását és szerelmét - ennek érdekében pedig hajlandó összedolgozni egy parfümkészítővel, aki mindent megtesz azért, hogy... több»

Nagyon erősen kezdődött, viszont minél tovább haladtunk előre a filmben, annál kevésbé volt kifinomult az operatőri munka, eltűntek a kisebb-nagyobb hivatkozások más filmekre és művékre és végül nagyon középszerű lett. Mindenesetre érdemes megnézni.
#24514

47 Shotgun Wedding  (2022)

(4) (2)

akció | romantikus | vígjáték

Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A Tökéletes hang és a Lánytesók... több»

…akart lenni, de nagyon nem jött össze. JLo melleivel, fenekével és pár robbantással nem lehet eladni egy filmet. Idegesítő, unalmas és üres volt. Egy jól megírt akciófilmben vagy drámában viszont szívesen látnám JLót.
#24515

47 Szemtől szembe  (2023)

(1)

szatíra | thriller | vígjáték

Netflix

A vidámság találkozik a veszéllyel, amikor egy szerelmes sofőr és egy bakancsos szerelő tévedésből felszednek egy nyugdíjas bűnözőt, és ezzel vad, életüket megváltoztató... több»

Tyűha, ilyen rosszat is marha rég láttam. Na jó, bevallom, elkezdtem, de a felénél kikapcsoltam, de ez nálam elég nagy szó.
#24516

dráma

HBO Max

A felnőtté válás története egy fiatal lány szemszögéből, akinek családja kicsúszik az irányítás alól, miután úgy döntenek, hogy a elvonultan élnek a társadalomtól távol. több»

Meglepően jó volt, néhány hibát leszámitva. A feszkó ott volt, szépen lassan épült fel az egész egy remek végkifejletig.
#24517

47 A saját utadon  (2022)

(2)

romantikus

Netflix

Merve a bohém életet választotta, de az viszont nem őt választotta. A kilakoltatással szembesülve új munkába kezd, és pikáns viszonyba keveredik a főnökével. több»

Jót szórakoztam rajta, persze lehet, hogy azért mert nem vártam túl sokat. Végülis egy romantikus vígjáték, mégis mit lehetne várni tőle? Nem fogja megváltoztatni az életem. De kikapcsolódásnak teljesen elmegy.
#24518

47 Sentinelle  (2023)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

François Sentinelle kettős életet él. Napközben ő Réunion szigetének legfelkapottabb zsaruja, aki kemény módszereiről és virágos ingeiről ismert, és híres sárga Defenderével... több»

Hát ez elég ratyi lett.. sok szempontból sántít, a karakterek és a sztori is gyenge szerintem. A poénok nálam nem találtak be. Jóindulattal is csak egy felejtős szerda esti nézéshez lehet megfelelő, miközben valami mást csinálok.
#24519

47 Megtalállak  (2018)

(1)

krimi

Netflix

Miután Lenát elrabolják, a rendőrségen dolgozó édesanyja elhatározza, hogy minden szálat megmozgat, hogy megtalálja a lányát. több»

Elég gyenge krimi, kiszámítható, nem igazán izgalmas vagy feszültséggel teli. Közepes minden szempontból.
#24520

47 Ostromállapot  (2024)

(1)

akció | thriller

A lengyelországi fekete helyszín elleni támadást követően a Navy SEAL Jake Harris parancsot kap, hogy kísérje el a terroristagyanús Amin Mansurt Washington D.C.-be kihallgatásra. több»

Ez a film egy hiba a rendszerben. Azt, hogy mennyire rossz, nehéz létező szavakkal kifejezni. Mindazonáltal, ha az ember kikapcsolja az agyát és a megfelelő elvárásokkal áll neki, el tudom képzelni, hogy élvezni fogja - haverokkal és sörrel. Nagyon sok sörrel.