Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Katie Fforde: Karácsonyi csoda New Yorkban
#24501

dráma

Karácsony közeledtével Alicia és barátja síelni készülnek, amikor a nő fontos telefont kap, miszerint az árván maradt Linus gyámja bűncselekményt követett el. Alicia mindent... több»

#24502

dráma

Dirk, Sophie férje szolgálati útra készül, felesége azonban nem igazán hisz ebben. Úgy dönt, követni fogja. Utána megy Dél-Afrikába, ahol egy fiatalabb nővel találja. Érdekes... több»

#24503

47 Epifanía  (2016)

dráma

Fårö elhagyatott szigetén egy asszony különös kísérletekbe kezd, hogy elhunyt édesanyját visszahozhassa.

#24504

rövidfilm

HBO Max

A 19 éves Ming magányos lány, aki éjszakai műszakban dolgozik egy kisboltban. Egy nap a tavaszi fesztivál közeledtével ismeretlen szomszédja, Rui meghívja őt egy „különleges”... több»

Rendező: Li Yingtong

Szereplők: Xuanyu Chen, Wang Yi, Zhao Zhengda

Nem túl izgalmas film, de a története háttérben nagyobb érzelmek sejthetőek. Igaz, ezeket nem fejti ki, sőt, annyira ki sem emeli. Az „unalmas” jelzőt legfőképp azzal érdemli ki, hogy a legtöbb (általam látott) rövidfilmmel egyetemben a cselekmény lassan halad, a (néha... több»
#24505

47 Anomie  (2016)

dráma

Három fiatal él egy vidéki orosz kisvárosban. Céltalanul sodródnak az életben, mígnem egy apróbb konfliktus tragédiához vezet. több»

#24506

dráma | romantikus

Smilla Witte mindig arról álmodozott, hogy majd szakácsként dolgozik szülei "Hófehérke a tónál" nevű éttermében, ám édesanyja hirtelen halála után Smilla tíz évvel ezelőtt szó... több»

#24507

horror | rövidfilm | sci-fi

A rövödfilm története szerint egy fiatal kutató kapcsolatot teremt néhány földön kívüli lénnyel, akik éppen most érkeztek a bolygónkra. több»

Rendező: Andrea Ricca

Szereplők: Stefani Autuori, Andrea Ricca

#24508

valóságshow

Disney+

A híres bűvész, Adam Trent megszegi a bűvészet első számú szabályát, és a hétköznapi emberek kezébe adja a varázslatot, hogy életük legnagyobb és legérzelmesebb pillanatait... több»

Szereplők: Robert Artz, Adam Trent

#24509

dráma

Susan családjával New Yorkból a legendás Woodstock-ba költözik, de még be sem rendezkednek, mikor kellemetlen meglepetésben részesül. Kiderül, hogy itt él Lucas, aki egy... több»

Összevarrt szívek karácsonyra (Ha megszáll az ihlet)
#24510

romantikus

Harper a tanár és feltörekvő illusztrátor, aki már szeretne híres lenni, kénytelen összefogni Calebbel a követelőző gyermekkönyv-íróval, aki már veszített népszerűségéből. A... több»

#24511

animáció | dráma

Atsuto a Hoshigaoka egy vasútállomás talált tárgyak részlegén dolgozik. Amikor megtudja, hogy anyja nem elhagyta, hanem öngyilkos lett, az élete gyökerestül megváltozik. több»

Rosamunde Pilcher: Tökéletes boldogság
#24512

romantikus | vígjáték

A pékként dolgozó fiatal lány, Betty Hunter nagyon boldog életet él. De egy lovag hiányzik az életéből, ezért úgy véli, amikor egy autóbaleset során találkozik Johnny Payne-el, ő... több»

#24513

dokumentum

Stuart Bannerman elbeszélget Tracey Birdsallal legutóbbi szerepéről és karrierjéről. több»

Johanna és a Bozótkórház – A darvak legendája
#24514

dráma

Miután Johanna úgy dönt, hogy átveszi elhunyt apja klinikáját, szembe kell néznie az afrikai kórházi élet mindennapjaival. Egy bajba került világjáró turista, további bonyodalmakat... több»

Alpesi klinika - Dr. Guth sürgős esete
#24515

dráma | romantikus

Miriam elbúcsúzik az állomáson Frederiktől, aki egy táborba megy. Miriam nagyon örül az időnek, amit Daniellel kettesben tölthet, de a főorvos ismét nagyon elfoglalt, az egyik betege... több»

Rosamunde Pilcher: Az égnél is magasabbra
#24516

dráma | romantikus

Ray barátja, Bruce baleset áldozata lesz. Ráadásul Ray, a mentőrepülő pilótája elveszíti állását. Fél év múlva sem derül ki, ki volt a felelős Bruce haláláért, így senkit nem... több»

#24517

dráma | misztikus

Két nő egy titokzatos projekten dolgozik, amely eltorzítja az időről, a helyről és az identitásról szóló emlékeiket.

#24518

dráma

Sena egy szarajevói moziban vetíti a fennmaradt jugoszláv filmeket. Egyszer úgy dönt, hogy az egész napot Eva Ras színésznő filmjeinek szenteli. több»

#24519

rövidfilm

Egy szép, napos szombat délután a városban. Megismerhetjük tíz különböző ember életét, akik kisebb és nagyobb változásokkal küzdenek mindennapjaikban. több»

Rendező: Jonas Ulrich

#24520

dokumentum

Netflix

Peter Goldfarb, amerikai producer története, aki 1967-ben elsőként bírta rá a legendás rendezőt, Federico Fellinit, hogy dolgozzon amerikai stúdióban. több»