Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24501

animáció | dráma

Atsuto a Hoshigaoka egy vasútállomás talált tárgyak részlegén dolgozik. Amikor megtudja, hogy anyja nem elhagyta, hanem öngyilkos lett, az élete gyökerestül megváltozik. több»

Rosamunde Pilcher: Tökéletes boldogság
#24502

romantikus | vígjáték

A pékként dolgozó fiatal lány, Betty Hunter nagyon boldog életet él. De egy lovag hiányzik az életéből, ezért úgy véli, amikor egy autóbaleset során találkozik Johnny Payne-el, ő... több»

#24503

dokumentum

Stuart Bannerman elbeszélget Tracey Birdsallal legutóbbi szerepéről és karrierjéről. több»

Johanna és a Bozótkórház – A darvak legendája
#24504

dráma

Miután Johanna úgy dönt, hogy átveszi elhunyt apja klinikáját, szembe kell néznie az afrikai kórházi élet mindennapjaival. Egy bajba került világjáró turista, további bonyodalmakat... több»

Alpesi klinika - Dr. Guth sürgős esete
#24505

dráma | romantikus

Miriam elbúcsúzik az állomáson Frederiktől, aki egy táborba megy. Miriam nagyon örül az időnek, amit Daniellel kettesben tölthet, de a főorvos ismét nagyon elfoglalt, az egyik betege... több»

Rosamunde Pilcher: Az égnél is magasabbra
#24506

dráma | romantikus

Ray barátja, Bruce baleset áldozata lesz. Ráadásul Ray, a mentőrepülő pilótája elveszíti állását. Fél év múlva sem derül ki, ki volt a felelős Bruce haláláért, így senkit nem... több»

#24507

dráma | misztikus

Két nő egy titokzatos projekten dolgozik, amely eltorzítja az időről, a helyről és az identitásról szóló emlékeiket.

#24508

dráma

Sena egy szarajevói moziban vetíti a fennmaradt jugoszláv filmeket. Egyszer úgy dönt, hogy az egész napot Eva Ras színésznő filmjeinek szenteli. több»

#24509

rövidfilm

Egy szép, napos szombat délután a városban. Megismerhetjük tíz különböző ember életét, akik kisebb és nagyobb változásokkal küzdenek mindennapjaikban. több»

Rendező: Jonas Ulrich

#24510

dokumentum

Netflix

Peter Goldfarb, amerikai producer története, aki 1967-ben elsőként bírta rá a legendás rendezőt, Federico Fellinit, hogy dolgozzon amerikai stúdióban. több»

#24511

horror

A vezető vámpír, Sarah Hase, a legfrissebb vámpírgyilkos, Jeffery Nelson után kutat. Sarah, aki egyben beépített FBI-ügynök is, tetten akarja érni, majd börtönbe akarja juttatni a... több»

#24512

dráma | romantikus

Gu Dabai élete romokban hever, ráadásul úgy kell tennie, mintha legjobb barátja lenne azoknak, akik megkapták a brit állampolgárságot pusztán azért, hogy ő is legálisan... több»

#24513

47 Seven Rules  (2016)

horror | rövidfilm | vígjáték

Egy nő egy idegen házára felügyel, és hét követendő szabállyal szembesül. több»

Rendező: Mike Castro

Szereplők: Sarah Heveron-Smith

#24514

47 Western X  (2016)

dráma | fantasy | western

A Western X című filmben egy férfi azzal küzd, hogy megtudja az igazságot valódi személyazonosságával kapcsolatban, miközben harcba kell szállnia egy gonosz hadsereggel. több»

#24515

romantikus

Miután Rose rájön, hogy régiségboltjában az egyik tárgy, egy antik teáskanna 80 ezer dollárt ér, egy ambiciózus régiségkereskedő látókörében találja magát. Meg akarja... több»

#24516

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy nyomozó története, aki szeretné visszaszerezni szaglását és szerelmét - ennek érdekében pedig hajlandó összedolgozni egy parfümkészítővel, aki mindent megtesz azért, hogy... több»

Nagyon erősen kezdődött, viszont minél tovább haladtunk előre a filmben, annál kevésbé volt kifinomult az operatőri munka, eltűntek a kisebb-nagyobb hivatkozások más filmekre és művékre és végül nagyon középszerű lett. Mindenesetre érdemes megnézni.
#24517

dokumentum | rövidfilm | sportfilm

Egy orosz főiskolás fiú a képzeletében pofi birkózóvá válik, miközben a moszkvai illegális versenyeken vesz részt.

Rendező: Taimi Arvidson

#24518

47 Szemtől szembe  (2023)

(1)

szatíra | thriller | vígjáték

Netflix

A vidámság találkozik a veszéllyel, amikor egy szerelmes sofőr és egy bakancsos szerelő tévedésből felszednek egy nyugdíjas bűnözőt, és ezzel vad, életüket megváltoztató... több»

Tyűha, ilyen rosszat is marha rég láttam. Na jó, bevallom, elkezdtem, de a felénél kikapcsoltam, de ez nálam elég nagy szó.
#24519

dráma

HBO Max

A felnőtté válás története egy fiatal lány szemszögéből, akinek családja kicsúszik az irányítás alól, miután úgy döntenek, hogy a elvonultan élnek a társadalomtól távol. több»

Meglepően jó volt, néhány hibát leszámitva. A feszkó ott volt, szépen lassan épült fel az egész egy remek végkifejletig.
#24520

47 A saját utadon  (2022)

(2)

romantikus

Netflix

Merve a bohém életet választotta, de az viszont nem őt választotta. A kilakoltatással szembesülve új munkába kezd, és pikáns viszonyba keveredik a főnökével. több»

Jót szórakoztam rajta, persze lehet, hogy azért mert nem vártam túl sokat. Végülis egy romantikus vígjáték, mégis mit lehetne várni tőle? Nem fogja megváltoztatni az életem. De kikapcsolódásnak teljesen elmegy.