Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
The Kidnapping of Edgardo Mortara
#29141

dráma | történelmi

1858-ban, Bolonyában egy izraelit kisfiút titokban megkeresztelnek, majd elszakítanak a családjától, hogy keresztényként neveljék fel őt. A szülők rengeteget fáradoznak azért, hogy... több»

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Mark Rylance, Isaac Eshete

Lincoln Ábrahám álmai
#29142

dráma

Abraham Lincolnnak, az Amerikai Egyesült Államok tizenhatodik elnökének életrajza alapján készült tévéjáték. A történet azzal a pillanattal kezdődik, amikor a gyilkos merénylő,... több»

#29143

dráma | vígjáték

Amikor Ben fia úgy dönt, hogy ezentúl lányként fog élni, Ben világa a feje tetejére áll, és a családjával való kapcsolata is komoly próbatétel elé kerül.

Rendező: Hüseyin Tabak

Szereplők: Florian David Fitz

The Hulkster
#29144

dráma | életrajzi | sportfilm

A 4 Oscar-jelölt Todd Phillips életrajzi filmje a legnedás pankrátorról, Hulk Hoganről Chris Hemsworth főszereplésével. több»

Rendező: Todd Phillips

Szereplők: Chris Hemsworth

#29145

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

#29146

dráma

A két szegény család, özvegy Kovácsné és kisfia, Lacika, valamint Barabás Ferenc és kislánya, Terike jó szomszédságban élnek egymással a falu szélén. Amikor a két család... több»

Apró dolgok
#29147

dráma | rövidfilm

Három pár, három életforma, három világkép. A történet középpontjában egy családterápiás rendelő áll, ahová három pár különböző időben és módon, különböző okkal és... több»

Out of the Fight
#29148

akció | dráma | háborús

Egy harcedzett amereikai katona küzdelme a poszttraumás stressz szindrómával (PTSD).    több»

Az úr elköszön
#29149

dráma | rövidfilm

Az idő tájt, minden ok nélkül, az az ötletem támadt, hogy valamiképpen, mégpedig a lehető legundorítóbban tönkreteszem az életemet.

#29150

NA Devouring Venus  (2017)

(2)

dráma

Két baráti házaspár közös vacsorára készül, ám váratlanul megérkezik az egyik férfi fiatal női alkalmazottja Beszélgetésük során régi titkok kerülnek a felszínre. több»

Egy szív megáll
#29151

dráma

Futó Sándor betegesen féltékeny a feleségére. Hogy elkerülje apja sorsát, akinek az életébe került ez a pusztító szenvedély, öngyilkosságot követ el.

#29152

dráma | thriller

Egy férfi kettős életet ér, és néha már maga sem tudja, melyik is valódi énje, és melyik csupán az álca. Egyrészt beépített titkosügynök, másrészt lázadó. több»

#29153

dráma

A politikai dráma ötlete a közelmúlt megválaszolatlan kérdései alapján született. Tibor, a sikeres kémikus, harci gázok semlegesítésén dolgozik. A magyar belügyi szervek és a KGB... több»

Kakukk
#29154

NA Kakukk  (2008)

dráma | rövidfilm

Kerekes János szeretője Máris, de a lányt a szülei a buta és gazdag Demicshez kényszerítik. Máris nem harcol Júliaként a szegény Jánosért; az a vágya, hogy a kecske is jóllakjon,... több»

Rendező: Felméri Cecília

Napszúrás
#29155

NA Napszúrás  (2008)

dráma | rövidfilm

Két nő találkozásának története. Maja tizenhét éves, még maga is gyerek, de már van egy kisbabája, akivel egy nevelőintézetben él. Egyszerre küzd az anyaszereppel és a... több»

Papagáj
#29156

NA Papagáj  (2000)

dráma | rövidfilm

Pepin bácsi felhúz három nadrágot. Estére már Bohumil is hármat hord.

Rendező: Nemes Gyula

Szereplők: Mihók Barna, Nemes Gyula

Viszony
#29157

NA Viszony  (2009)

dráma | rövidfilm

Egy férfi ébredésének lehetünk tanúja. Látszólag minden rendben van körülötte. Milyen titkot rejteget?

8.29.05
#29158

NA 8.29.05  (2017)

dráma

A film a Katrina hurrikán okozta káoszt és felfordulást mutatja be. több»

#29159

dráma | életrajzi | musical | zenés

Egy életrajzi történet az 1970-es évek egyik legjelentősebb zenei produceréről, a Casablanca Records társalapítójáról, Niel Bogart-ról. több»

Winter
#29160

NA Winter  (2015)

dráma

Tom és öcsse, Max boldogok voltak, mindenünk megvolt, amire vágytak. Szüleik jó körülmények között nevelték őket. Anyjuk egy gyönyörű galéria sikeres kurátora, apjuk egy... több»