Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
Palau cápái
#30741

dokumentum

Palaura utazunk, ahol a sziget lakóival találkozunk, akik szoros kapcsolatot alakítottak ki az idilli csendes-óceáni paradicsom közelében élő cápákkal. több»

Hitler aranya
#30742

dokumentum

Kalandos történész-expedíció Kelet-Afrikában; téma a nácik háború alatti ottani tevékenységeinek feltárása. több»

#30743

családi | kaland | vígjáték

A nagyrészt improvizált film egy idős férfiról szól, aki rájön, hogy van egy lányunokája, aki eltűnt. A megtalálásához újra fel kell vennie a kapcsolatot rég nem látott... több»

#30744

dráma

Celess és Tina sikeres gold-diggerek, ám van egy olyan közös titkuk, amely akár magával is ránthatja őket. több»

#30745

vígjáték

Madeát a bíróság közmunkára ítéli, akinek eltökélt szándéka, hogy Bam nénikéjével és Joe bácsikájával megpróbálja megmenteni a Moms Mabley ifjúsági központot a... több»

Hunting Lila
#30746

sci-fi

A film története szerint Lila menekülésbe kezd, mikor felfedezi, hogy milyen erőket rejteget az elméje, ám csakhamar egy háború kellős közepén találja magát, amit az állami katonai... több»

#30747

NA Repeater  (2018)

akció

Találd meg. Öld meg. És újra. A bérgyilkos Smith számára ezek az egyetlen szavak, amelyek szerint élni kell. De egy elrontott kolumbiai munka arra kényszeríti, hogy elvállaljon egy nagy... több»

#30748

NA The Dome  (1970)

thriller

Az élethű hologram-technológia megalkotói bajba kerülnek befektetőik miatt, és nem látva más kiutat, a hologramokat bűnözéshez használják fel. Miután egy megtervezett rablás balul... több»

Without You I'm Nothing
#30749

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

#30750

családi | dokumentum

A film felhívás mindenkihez, hogy fogadjuk el azokat az embereket, akik az arcukat érintő súlyos betegségekkel kénytelenek együtt élni.

Exchanged
#30751

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#30752

NA Extraction  (2018)

thriller

Anyja halála után Joey Cooper furcsa csomagot talál a lábtörtőjén.  több»

Rejtélyes ősi építészet
#30753

dokumentum

Az építészetnek a történelem során mindig is önmagán túlmutató jelentősége volt: minden civilizáció arra törekedett, hogy alkotásai erőt sugározzanak, és valamilyen üzenetet... több»

Dodók hősei
#30754

dokumentum

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

#30755

dráma | fantasy | vígjáték

Samuel Liston csupán az életrajzát szerette volna megírni Floyd Deveraux-nak, aki maga kérte ezt. A helyzet azonban rövidesen összekuszálódik. több»

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#30756

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»

Amazónia: erdő a víz alatt
#30757

dokumentum

Amikor az Amazonas és mellékfolyói elérik legalacsonyabb szintjüket, egyik napról a másikra drámaian megváltozik az esőerdő időjárása – és a táj képe... A hosszú viszonylagos... több»

Columbo – Kézirat vagy halál
#30758

krimi

TV-ben (LifeTv, csütörtök 01:33)

Alan Mallory, a sikeres detektívregény-író azzal hívja fel a kiadója vezetőjét, Riley Greenleafet, hogy a konkurens kiadóhoz szerződik az új könyvével, egy komolyabb témájú... több»

Élve fald fel!
#30759

dokumentum

Van egy különös, alig ismert csoportja az állatoknak, melyeknek az angol nyelvben beszédes, sokat eláruló módon ’gulper’, azaz ’nyelő’, ’bekapó’ a gyűjtőneve. És valóban,... több»

#30760

családi | dokumentum | dráma | életrajzi | rövidfilm

A dokumentumfilm a rendező egy észak-spanyolországi temetőben nyugvó nagyapja maradványainak exhumálását kíséri nyomon.

Rendező: Ruth Somalo