Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#45621

NA The Oath  (2022)

akció | thriller

Kr. u. 400-ban, az ókori Amerika egy elfeledett korszakában egy magányos szökevénynek kell megőriznie bukott nemzetének történelmét, miközben egy kegyetlen zsarnok vadászik rá. Ám a... több»

#45622

dokumentum

A kegyetlen gyilkos nyomába eredő Joe Kenda hadnagy összekapcsolja az ügyet két másik, látszólag egymástól független gyilkossággal, és egy sorozatgyilkost keres. több»

#45624

NA Ayyur  (2023)

rövidfilm

Hasna és Samad tizennégy évesek. A művészet és a festészet segít nekik ellenállni és elkapni a fényt a sötétség közepén. több»

Rendező: Zineb Wakrim

Prince Andrew: Banished
#45625

dokumentum

A film bemutatja András herceg, aki viselkedésével botrányt és szégyent hozott a brit királyi családra. Belekeveredett a szexuális bűnözők, Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell... több»

Rendező: Jamie Crawford

#45627

NA Doll House  (2022)

dráma

Egy férfi elvállalja, hogy gondoskodik egy kislányról, a lányáról, akit évekkel ezelőtt hátrahagyott. több»

#45628

dokumentum | vígjáték

Netflix

Taylor Tomlinson a munka és a szerelem tökéletes egyensúlyának eléréséről elmélkedik a szorongás és az álmatlanság ellenére, és felteszi a kérdést, hogy valóban „mindent meg... több»

Rendező: Kristian Mercado

Szereplők: Taylor Tomlinson

Love Bites
#45629

NA Love Bites  (2024)

horror | romantikus

#45630

dráma

Clémence Alpharo próbaidős egy vállalatnál, és neki kell nyugdíjba küldenie Henri Giffard-ot, aki azonban visszautasítja, mivel munkája az egyetlen dolog, ami még értelmet ad az... több»

#45631

romantikus

Egy romantikus regényírót felkérnek egy herceg párkereső tanácsadójának, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni az igaz szerelmet a meghirdetett királyi esküvő dátuma előtt. több»

#45632

horror | thriller | western

Egy fiatal alkimista azért küzd, hogy feltámassza Celeb's Folly városát, ám eközben veszélybe kerül a családja. Miközben a feszültség fokozódik, felkel a Vérhold, amelyet... több»

A Bank utcától Ecuadorig
#45633

A portréfim Olga Fisch magyar származású festő, iparművész, műgyűjtő életútját mutatja be. több»

#45634

dokumentum

Napjaink Törökországában, egy faluban egy francia filmkészítő örmény gyökerekkel próbálja feltárni örökségét. Három évtized alatt a rendező és a színész négyszer... több»

Rendező: Serge Avedikian

Enrosadira – Rózsapír és varázslat
#45635

dokumentum

Enrosadira. Így hívják azt a rózsás pírt, amibe a Dolomitok napnyugtakor burkolóznak. A dokumentumfilm „modern boszorkányokat” vonultat fel, csupa olyan sikeres nőt, akik itt a... több»

Rendező: Giancarlo Rolandi

#45638

NA Pou  (2022)

horror

Egy fiatal nő pszichoszexuális utazása az afrikaner psziché sötét bugyraiba és kompromittált múltjába. több»

#45640

dokumentum

Volt idő, amikor Ausztria még tengerrel volt határos. Az Osztrák-Magyar Monarchia az Adria északi részén található Isztriától a Kvarner-szigeten át, a dalmát tengerpart mentén... több»

Rendező: Gernot Stadler