Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Jussie Smollett – tények és áltények
#45622

dokumentum

Jussie Smollett színész azt állította, hogy szexuális irányultsága és faji hovatartozása miatt megtámadták. Vajon látni lehetett, hogy ez átverés? A film felfedi az árulkodó jeleket. több»

#45623

NA Parallel  (2024)

dráma | sci-fi | thriller

A film Vanessa, egy gyászoló nő útját követi, aki rejtélyes módon párhuzamos terek között navigál. több»

#45624

NA Seule  (2022)

misztikus | thriller

Balkán kobra
#45626

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»

#45628

dokumentum | életrajzi | történelmi

Megismerhetjük a kaliforniai Wattsból származó mitikus kosárlabda-legenda nehezen hihető történetét, akit a 70-es évek elején kitiltottak az NBA-ből, miután csúnya vitába keveredett... több»

#45631

dráma

Visky Ábel filmje betekintést nyújt Stark Ádám autizmus spektrum zavarral élő előadóművész és szülei egy hétköznapjába. A fókuszba a versmondásra való felkészülés... több»

Rendező: Visky Ábel

#45633

dráma | rövidfilm

Egy anya meghal, és elhidegült fia, aki a modern társadalomban a férfi szexualitás elfojtásáról szóló elméletek megszállottja, saját utód után kezd vágyakozni. több»

Végzetes farkastámadás
#45634

dokumentum

2009 októberében megdöbbentő hír járta be a világsajtót: Egy kanadai nemzeti parkban prérifarkasok támadtak egy magányosan túrázó fiatal folk énekesnőre, aki belehalt... több»

#45635

sci-fi

Egy kisvárosban egy csapat tinédzser felfedez egy különös tárgyat, amely próbára teszi barátságuk erejét. több»

#45636

NA Arcadian  (2024)

akció | horror | thriller

A közeli jövőben a Földön a normális élet feltételei megnehezülnek. Paul és két fia, Thomas és Joseph kettős életet élnek – nappal nyugalom, éjjel kínlódás. Egy nap Thomas nem... több»

#45637

dokumentum

Három rodeós kockáztatja a testét, miközben a szeretett sportágukban versenyeznek egy bajnoki címért. Az egyik férfi, aki huszonöt éves pályafutása végéhez közeledik, tovább... több»

Pótapák karácsonyra
#45639

dráma | vígjáték

Három testvér meglepődik, amikor arra kényszerülnek, hogy az ünnepek alatt egy kisbabáról gondoskodjanak, az út során pedig elkezdik újjáépíteni testvéri kapcsolataikat, miközben... több»