Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#49442

krimi | misztikus

Eve zenei karrierje csúcsán van az 1950-es években, és élete két férfija, a szeretője és a zongoristája között hánykolódik. Miközben Florence, a fiatal énekesnő együttérző és... több»

Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers
#49444

sportfilm

Joe, Kevin és Nick versenyeznek egymással, hogy bebizonyítsák, képesek ők is olimpiai szinten vetélkedni. Segítségükre van néhány atléta is az amerikai csapatból. több»

#49447

dokumentum

Nyomon követhetjük Olivia Rodrigót, ahogyan elmeséli a debütáló albuma megírásának és létrehozásának történetét. A visszaemlékezés során elutazik Salt Lake Cityből Los... több»

#49452

NA Baby Money  (2021)

thriller

Az egész csak egy egyszerű házi betörésnek indult, ám csakhamar véres lövöldözéssé vált a balhé, amely során egy egyedülálló anyának menekülnie kell az életéért.

#49454

dokumentum

A műsor viták, beszélgetések és érvelések sorozata arról, hogy megállítható lett volna-e Hitlert, és ha igen, hogyan? A dokumentumfilmből megismerhetjük a békülési politika... több»

Rendező: Adrian Munsey

Stanleyville
#49456

Maria elidegenedett az életétől, s amikor egy bevásárlóközpontban ácsorog, odalép hozzá egy furcsa férfi, aki lehetőséget ajánl neki egy bizarr versenyben való részvételre. Maria... több»

Párosan szép az... étel (Szerelem Brooklynban)
#49457

romantikus

TV-ben (TV4, csütörtök 01:33)

Lidia, a szakácsnő, aki egyedül neveli gyermekét, összedőlni látja a jövőjét, amikor az arrogáns befektető, Danny megvásárolja szeretett családi éttermét, és a hangulatos... több»

#49459

animáció | vígjáték

A középiskolás Sinobu egy időben Angliában élt, s az ottani barátnője, Alice most Japánba érkezik, hogy együtt éljenek át különböző kalandokat.

#49460

zenés

Páratlan zenei és vizuális csemege, amely a Disney legnépszerűbb dalainak egyedi feldolgozásait mutatja be, és betekintést nyújt a világhírű zongorista, Lang Lang Lang életébe. A... több»