Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#50142

családi

Gaby Jones divatfotós barátja tanácsára kényszerből szabadságra megy. Végül rádöbben, hogy több is rejlik egy fénykép mögött, amikor találkozik Seannel, a vadvilági fotóssal. több»

Roofman
#50144

NA Roofman  (2024)

krimi

Jeffrey Manchester, a különc és bájos sorozatrabló több mint hatvan McDonald's-ba tört be éjszakánként a tetőkön keresztül, majd reggelre kiürítette a kasszát, miután a... több»

Rendező: Derek Cianfrance

Szereplők: Channing Tatum

The Friend
#50145

dráma

Szerelem, barátság, gyász és gyógyulás története egy íróról, aki örökbe fogad egy dán dogot, aki egy elhunyt barátja és mentora kutyája volt. több»

#50146

fantasy | horror | thriller

Egy háborús veteránnak súlyos vádakkal kell szembenéznie, miután egy amis pár kimenekíti őt egy balesetből.

Eenie Meanie
#50149

akció | dráma | thriller | vígjáték

Egy megjavult, menekülő tinédzserlány sofőrt visszarángat a kellemetlen múltjába, amikor egy korábbi munkaadója felajánlja neki, hogy megmentheti krónikusan megbízhatatlan volt... több»

#50152

zenés

"A 2001-ben alapított, sokszínű, sokféle műfajra és stílusra nyitott Accord Quartet nemcsak a klasszikus kamarazenei repertoárban mozog otthonosan, de szívesen próbálják ki magukat... több»

Rendező: Seres Tamás

#50153

akció | dráma | háborús

A 2014-es The Admiral folytatása: Roaring Currents, amely a Hansan-sziget történelmi csatáját tárja fel.

#50154

NA Conspire  (2024)

thriller

Apostolod volt boldog magyar nemzet... – Szent Gellért
#50155

dokumentum

Műsorunkból megtudhatják hogyan került a San Giorgio kolostor apátja Szent István országába, hogyan lett Imre herceg nevelője, majd Csanád püspöke. Ő fogalmazta meg először a Napba... több»

Dead Asleep
#50157

NA Dead Asleep  (2021)

dokumentum

Exkluzív felvételek segítségével követhetjük nyomon Randy Herman Jr. esetét, akit gyilkossággal vádoltak meg, amiről azt állítja, alvajáróként követte el 2017-ben. több»

Rendező: Skye Borgman

The Last Girl
#50158

thriller

Egy magánnyomozó kénytelen szövetséget kötni egy gyilkossal, hogy együtt feltárhassák egy csendes kisváros hátborzongató bűnözői alvilágát.

Minden, amit tudni kell az otthoni edzésről
#50159

dokumentum

Most, hogy a COVID-19 miatt az otthonokból edzőterem lett, itt az ideje, hogy kiderüljenek a tények az otthoni edzésről. Szakértők, kísérletek és a legmodernebb technológia... több»