Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50322

dráma | romantikus

Az alapítványi gondnok, Mia Barlow gyakorlatilag a múzeumban nőtt fel, akkortól, amikor az alapítvány igazgatója, Trevor Murphy és a felesége, a restaurátor Hannah nevelőszülőként... több»

#50324

dokumentum

A Wetterstein-hegység csipkés gerincei éles határvonalat húznak Németország és Ausztria között. A Zugspitze így Németország legmagasabb pontja. A Zugspitze szinte majd minden embert... több»

Rendező: Wolfgang Thaler

#50325

dokumentum

A Yellowstone az egyik legerősebb szupervulkán a Földön. Mit okozna, ha kitörne? Vezető szakértők bemutatják nekünk a Yellowstone szuperkitörésének különböző lehetséges... több»

#50326

dokumentum | vígjáték

Részleteket tudhatunk meg Wanda Sykes életéről, a Z generációs tizenévesek nevelésének kihívásairól és a liberális lét dilemmáiról egy feszült politikai légkörben. több»

Rendező: Linda Mendoza

Szereplők: Wanda Sykes

A kiskirálylány bosszúja
#50327

thriller

Amikor az alsós gimnazista Dylan új iskolába kényszerül, miután az édesanyját rehabilitációra küldik, gyorsan felbosszantja az ügyeletes szemétkedő lányt. Dylan bácsikája és... több»

Rendező: Michael Feifer

Szereplők: Kate Orsini, Heather McComb

A karcagi cigányteleptől a rákkutatásig
#50328

életrajzi

Horváth József 28 éves roma, rákkutató. Olyan genetikai markereket keres, amelyek idejében jelzik a szájüregi rákot. Az első Aranypánt-díj tulajdonosa – a díjat 25 év feletti roma... több»

#50332

dokumentum

A dokumentumfilmben Csányi Vilmos etológus jár utána annak a kérdésnek, hogy miben hasonlítanak ránk, emberekre szőrös kedvenceink, a kutyák. Az ELTE Etológia tanszéke kezdte meg a... több»

A csáfordi kerek erdő
#50334

dokumentum

A film hangulatokra épülő természetfilm. Magyarország talán legkisebb védett erdejének, a Csáfordi erdőnek az életébe pillantunk be. A területet őserdőként „kezeli” a... több»

Rendező: Moldoványi Judit

#50336

romantikus | vígjáték

A film a New York-i Hotel Fontaine személyzetét és vendégeit követi nyomon karácsonykor. több»

#50339

romantikus

Emma és Henry az uralkodói család komornyikjai szeretnének lenni - versengenek egymással és bármire képesek, hogy nyerjenek, azonban nemsokára szikrázni kezd közöttük a levegő. több»

#50340

dokumentum | zenés

Az 1990-es évek pszichedelikus rockzenekarai, mint az Olivia Tremor Control, a Neutral Milk Hotel és a The Apples in Stereo, az Elephant 6 kollektíva alapító csoportjai, valamint számos más... több»