Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50342

akció | kaland

Egy nap a családi birtokon négy unokatestvér felfedez egy átjárót, amely egy titokzatos világba vezet. Ezen a feltáratlan földön, Keoherus királyságában rekedve szembe kell szállniuk... több»

#50343

horror

Alice Oldman egy volt elítélt, aki igyekszik leküzdeni a múltjából származó sebeket. Aztán egy éjszaka egy sötét idegen olyan ajánlatot tesz neki, amit nem tud visszautasítani.... több»

#50344

dokumentum

Lenyűgöző dokumentumfilm, amely feltárja előttünk a vándormadarak csodálatos élővilágát. több»

Rendező: Andrew Young, Susan Todd

Szereplők: Michael Keaton

Élet és halál az Everesten
#50345

dokumentum

Tizenegy ember vesztette életét a végzetes időjárási viszonyok miatt a Mount Everesten 2019-ben. Tapasztalt hegymászóktól megtudjuk, hogyan lehetne megelőzni egy hasonló tragédiát. több»

#50349

NA Red Rain  (2023)

dráma | krimi | thriller

Rendező: Thomas Elliott

#50350

dokumentum

Rémuralma alatt a drogbáró Pablo Escobar négy vízilovat hozatott repülővel Afrikából, kirobbantva külföldi állatok beáramlását; az állatorvos Gina Paola Serna Trujillo feladata a... több»

Rendező: Andrew Graham-Brown

Szereplők: Peter Faerber

Filmek a nagyvilágból: A tenger harcosai
#50351

dokumentum

A nemzetközi kutatások támogatásának álcája alatt bizonyos hajók cápák, delfinek és a ritka kékúszójú tonhal egyedeit halásszák. Az Irwin nevű hajó legénységének célja, hogy... több»

#50353

dokumentum

Az ókori Szíria egyik legfontosabb városa Palmüra, amelyet iszlám fegyveresek 2016-7-ben szinte a porig romboltak. Hogy mentsék, ami menthető, régészek, tudósok, történészek egy... több»

#50354

animáció

Szentpétervár 1874. Mogyeszt Petrovics Musszorgszkij orosz zeneszerző néhai barátja Viktor Hartmannak a reprospektiv kiállításmegnyitójára sétál, a múltba merengve érkezik meg... több»

Rendező: Javorniczky Nóra

#50355

NA Shady Grove  (2022)

horror | thriller

Egy fiatal pár maga mögött hagyja a bulizós életmódot, és nyugalmat talál egy elszigetelt, bérelt faházban, ám rájönnek, hogy egy baljós rémálomba csöppentek, amikor a helyiek... több»

Ki vele!
#50356

NA Ki vele!  (2024)

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Gondolatébresztő témák, inspiráló beszélgetések, személyes történetek és szakértői vélemények. Többek között ezek teszik igazán különlegessé a VIASAT3 és a WMN vadonatúj,... több»

Mindenkinek jár egy esély
#50357

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

#50358

dokumentum

Megkezdődött a „zsiráfborjú-hadművelet”; egy kifejlett hím állapota aggodalommal tölti el a gondozókat; egy önfeláldozó plazmadonor pedig több újszülött életét is megmenti. több»

#50359

dráma | krimi | misztikus | thriller

Autógyártás felsőfokon
#50360

dokumentum

A világ első számú autógyártóinak exkluzív bemutatásával ez a sorozat elképesztő utazásra invitálja a nézőket. Az epizódok egy-egy ikonikus autó útját mutatják be a puszta... több»