Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50350

dokumentum

Három gyökeresen eltérő közösség középiskolás diákjainak életébe merülünk bele, akik egy musical színpadra állítása közben megküzdenek a főiskola körüli nyomással és... több»

#50351

sportfilm

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Hátborzongató mélység. Meredek törések. Hatalmas vízfelület, végeláthatatlan kékség, ami a pontyvadászok számára hatalmas óriásokat rejt. Egyetlen célunk Bukó, a 30 kg feletti... több»

#50352

dráma | thriller | történelmi

1894-ben Párizsban egy fiatal nő önként hagyta magát bezárni a Salpêtrière kórházba, hogy megkeresse az édesanyját. Az intézményben pedig éppen egy bálra készülnek. több»

#50353

dokumentum

Plitvice erdősége olyan sűrű és titokzatos, hogy egykor az Ördög kertje nevet viselte. Mára semmit sem vesztett vad, áthatolhatatlannak látszó erdőségéből, ezt az elvarázsolt... több»

#50354

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

Szerencsétlen flótás
#50355

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

Nem Telepesek
#50356

dokumentum

Több mint 70 éve, hogy az Államvédelmi Hatóság 1950. június 23. éjjelén több száz családot hurcolt el néhány óra leforgása alatt Magyarország déli határvidékéről és a... több»

#50357

kaland | sci-fi | western

The Disappearance of Cari Farver
#50358

dráma | thriller

Amikor barátnője, Cari követelőző üzeneteket küld neki, Dave úgy dönt, hogy véget vet a kapcsolatnak. Nem sokkal később Cari eltűnik, de Dave és a volt barátnője is elkezdenek... több»

I love Délegy
#50359

dokumentum

Délegyháza az ezer tó vidéke, amely az elmúlt években bámulatos fejlődésnek és jelentős gyarapodásnak indult. A település mágneses vonzereje a tájban, és abban az egyre fiatalodó... több»