Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

dokumentum

Földessy Margit többgenerációs színészcsaládban nőtt fel, színpadi és filmszerepei mellett évtizedekig hallhattuk szinkronizálni. 1985-ben alapította meg kreativitás- és... több»

Rendező: Simonyi Balázs

Vadállatok Alaszkája
#51744

dokumentum

Alaszka az észak-amerikai kontinens utolsó „civilizálatlan” határvidéke: ebben a vad, zord klímájú régióban hatalmas területeken máig a természet az úr, az ember pedig csak... több»

#51745

dokumentum

2018. augusztus 20-a egy csendes, borús nap volt Svédország fővárosában, Stockholmban. A város központjában található az 1897-ben épült svéd parlament impozáns, neobarokk épülete.... több»

#51746

dokumentum

A Kárpátalajai Magyar Kulturális Szövetség felkérésére a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Lehoczky Tivadar Társadalomtudományi Kutatóközpontja 2014 óta figyelemmel... több»

#51747

romantikus | vígjáték

Amikor Whitney édesapja megsérül, hazatér, hogy segítsen a pénzügyileg nehéz helyzetben lévő családi golfpálya működtetésében. Ott találkozik Austinnal, a jóképű... több»

Életút Krisztus követségében
#51748

dokumentum

Farkas Attila atya 90 éves Farkas Attila atya évtizedekig szolgált a budapesti Szent István Bazilikában, szerteágazó, többek között művészettörténészi munkássága alapján nagy... több»

Rendező: Koltay Anna

#51749

western

Egy családot megtámadnak az újonnan épített farmjukon, így kénytelenek felvenni a harcot az őket terrorizáló törvényen kívüli bandával. több»

Osama Bin Laden testközelből
#51750

dokumentum

Az Osama Bin Laden testközelből bemutatja, miként vált ez az ember a nyugati világ legnagyobb ellenségévé. Bin Laden a világ leghírhedtebb terroristája volt. Ismerjük szörnyű tetteit... több»

#51751

zenés

A Zeneakadémia által rendezett koncertre Szörényi Levente 70. születésnapja szolgáltatta az alkalmat. több»

Cremonai hegedűk, miskolci zenészek
#51752

dokumentum

A miskolci Egressy-Erkel Zeneiskola Ifjúsági Szimfonikus Zenekara Gergely Péter Pál karmester vezetésével 2017 októberében egy koncertmeghívásra Olaszországba, Cremonába utazott.... több»

Rendező: Kerényi László

Szerzetesek kertje
#51754

dokumentum

Szabó Márton bencés szerzetes értő kalauzolásával és főszereplésével mutatjuk be a Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertjét, benne Magyarország első Illatmúzeumával. A... több»

#51755

horror

A helyszínelők egy csoportja megpróbál elmenekülni egy gyilkosság helyszínéről, ahol egy ősi démon kísért. több»

A Grimm-testvérek erdeje – A mesék és a természet
#51756

dokumentum | történelmi

A romantikus erdőkről és titokzatos lakóiról bennünk élő kép részben a Grimm-mesék hatására alakult ki, és ma is befolyásolja a természetről szőtt elképzeléseinket. De van-e... több»

Főispánok és vármegyék
#51757

dokumentum

Bemutatjuk a magyar vármegyék nevezetességeit és különleges adottságait az illetékes főispánok szemén keresztül. több»

#51758

dráma | életrajzi | fantasy | történelmi

Egy ájtatos nő 40 évet tölt a pusztában, miközben a kísértésekkel, bűnökkel és belső démonokkal küzd.

#51759

családi

A film Emma történetét meséli el. Ő egy szakácsnő, aki Hawaiira utazik, és találkozik egy szörfoktatóval, akinek az órái segítenek neki, hogy újra talpra álljon, miután egy... több»