Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51743

akció

Kevin Hart kitalált változatát követhetjük nyomon, amint megpróbál akciófilmsztárrá válni. Egy Ron Wilcox által vezetett iskolába jár, ahol megpróbálja elsajátítani, hogyan... több»

Aranykor
#51744

NA Aranykor  (1977)

Dezső a kisnyugdíjas folyton zsörtölődik feleségével, aki nem ad neki pénzt, mivel tudja, hogy azt a kocsmában költené el. Egy reggel elindul otthonról, és mindenféle praktikákat... több»

Jeffrey Dahmer – a szörnyeteg
#51745

dokumentum

Jeffrey Dahmer vérfagyasztó története, amely sokkolta Amerikát. Hogyan vált egy félénk, visszafogott serdülő hírhedt sorozatgyilkossá és kannibállá? több»

#51746

dráma | vígjáték

Egy idős hölgy, a család matriarchája szeretné újra egyesíteni a családját, mielőtt meghal. több»

#51747

animáció | kaland

A Being Betty Flood animációs film középpontjában Betty élete áll, aki a legtöbb szempontból egy átlagos tizenhárom éves gyerek. Átvészeli a rutinszerű iskolai napokat, hétköznapi... több»

Rendező: Mark Gravas

#51748

horror

Jacob Chandlert különleges képességgel áldotta meg a sors, a férfi ugyanis képes másokból kiűzni a démonokat, erre pedig komoly karriert is fel tudott építeni. Rövidesen azonban... több»

#51749

NA Craving  (2023)

horror | krimi | thriller

Angyaltollakat keresni mentem - In memoriam Nagy László - MMA portré
#51750

életrajzi

Nagy László költő, író, műfordító, festő, grafikus életére, sokoldalú személyiségére és pályájára emlékezik öccse, Ágh István költő, Jánosi Zoltán irodalomtörténész,... több»

Rendező: Farkas György

#51756

dokumentum

A Bercsényi-örökség nyomában A franciaországi Bercsényi (Bercheny) huszár ejtőernyős ezred 300 éves kulturális hagyománya tanúsítja, hogy a magyar eredetű, de a 18. században... több»

Rendező: Dobronay László

#51758

dokumentum

Jugoszlávia összeomlásához a 20. században a Délkelet-Európában mintegy száz éve dúló számtalan háború és konfliktus vezetett. A múlt megdöbbentő kegyetlensége még sokak... több»

#51760

dokumentum

A medúzákat, melyek olykor nagyobbra nőnek, mint a kék bálna, a leghalálosabb élőlények közt tartják számon a biológusok. Bár nincs se csontjuk, se foguk, se agyuk, a... több»