Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

NA Retreat  (2022)

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm feltárja az egymástól távoli háborúk közötti összetett összefüggéseket, bemutatja a munkaerő-migráció árát, továbbá feltárja az évtizedes politikai és... több»

Rendező: Anabela Angelovska

The Bite
#51742

NA The Bite  (2021)

horror

Egy újabb film a COVID járvány kitöréséről és lefolyásáról, viszont egy kisebb csavarra is számíthatunk. Ebben az alternatív valóságban a koronavírus zombikká változtatja az... több»

#51743

NA Rh-Null  (2022)

akció

Rendező: Aaron Sturgess

Szereplők: Ember Brown, Jenni Brown

#51747

NA The Tutor  (2023)

thriller

Egy fiatal, elismerésre és sikerre éhes, feltörekvő írót követhetünk nyomon, aki egy legendás író birtokán vállal korrepetálást. A fiatal korrepetitor hamarosan rájön, hogy... több»

#51748

vígjáték | zenés

Nyomon követhetjük Matt Rogerst, amint megpróbálja elnyerni a következő "Karácsony pophercege" elismerést eredeti ünnepi popzenével és stand-up komédiával, amit saját maga és a... több»

#51749

NA Maximus  (2020)

dráma | rövidfilm

A börtönviselt Max próbál normális életet élni, szociális munkásként dolgozik az idős Eliane házában. Minden erőfeszítése ellenére azonban kénytelen visszatérni az alvilágba,... több»

Gyertyafényes karácsony
#51750

családi | romantikus

Ellie egy parfümkészítő, aki ihletet keresve úgy dönt, hogy karácsonyra hazatér. Ott találkozik Logannal, a jóképű íróval, aki segít neki a családja küszködő gyertyaüzletének... több»

Rendező: Robert Vaughn

#51751

NA Nem félek!  (2022)

animáció | családi | rövidfilm

Bújócskázás közben Vanja elhagyja a világos nappalit, és belép egy félhomályos udvarra, ahol túl sok a sötét sarok, a furcsa árnyék és a furcsa zaj. Hogy legyőzze félelmét,... több»

#51752

NA Spermworld  (2024)

dokumentum

Három férfi belép a babakészítés új világába – az online fórumokra, ahol a spermadonorok kapcsolatba lépnek a reménybeli szülőkkel – de nem csak testnedveket cserélnek. több»

Rendező: Lance Oppenheim

#51753

zenés

Apple TV+

Burna Boy elő fellépésének közvetítése Londonban. több»

Rendező: Paul Dugdale

Szereplők: Burna Boy

#51754

vígjáték

Netflix

Az elismert humorista Mathieu Dufour paintball-balesetekről, a McDonald's bűneiről és sok másról mesél ebben a szabadszellemű stand-up különkiadásban. több»

Szereplők: Mathieu Dufour

#51756

vígjáték

Tanya nyári tervei meghiúsulnak, amikor édesanyja az utolsó pillanatban elutazik, és a hozzájuk érkező idős bébiszitter váratlanul elhuny. több»

#51757

NA I Am Rage  (2023)

akció

Egy baljós vérkereskedelembe keveredett ősi kultusz elköveti azt a halálos hibát, hogy elrabol egy fiatal nőt, akinek erőszakos, megrázó múltja van.

#51758

dráma | háborús

Az afganisztáni háborúban szolgáló fiatal tengerészgyalogosnak segítséget kell kérnie, hogy ne jusson arra a sorsra, mint az öngyilkosságot elkövető veteránok, akikből egy átlagos... több»

#51760

NA V temriavi  (2023)

thriller

Rendező: Alexey Taranenko