Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Révészek
#51741

NA Révészek  (2021)

dokumentum

A filmben súlyos betegségeket túlélt embereket ismerünk meg, akiket nem megtört a betegség, hanem életcélt adott nekik. Kórházakban, rehabilitációs intézetekben végzik elkötelezett... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#51742

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

#51743

dokumentum

A hatalmas skandináv vidék mindig is lenyűgözte az embereket. A dokumentumfilm négy gyönyörű skandináv tájra kalauzol el minket. Magasan északon, a svéd Lappföld a hatalmas... több»

#51744

NA Tropique  (2022)

sci-fi

2041. év, Franciaország, két kiképzett űrhajós ikerpár sok mindenen megy keresztül, amikor egyikük megfertőződik egy titokzatos űrből származó anyaggal. több»

#51746

dokumentum

Ma szerzetesként a csendet a legnagyobb zaj közepette kell újra és újra megteremteni, a csendben pedig az Istennel való közelség egyszerre lehet kínzó és felszabadító. Ez a magányos... több»

Vad partvidékek
#51747

dokumentum

A tengerpartok különleges, állandó változásban lévő régiók – az óceánok és a szárazföldek sokszínű, dinamikus találkozási vonalai, melyek kontinensek ütközése... több»

A szépség íze
#51749

dokumentum

A szépség íze a különböző művészi hátterű, tekintélyes hangok csoportját egyesíti egy egyszerű kérdés köré: „lehet egy íz gyönyörű?” Ez a koncepció nyitja meg a vitát... több»

#51750

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Ez a történet olyan, mintha egy Dan Brown-regényből származna. Amikor Koeth professzor egy ködös reggelen belép az irodájába a Marylandi Egyetemen, egy titokzatos csomagot talál az... több»

#51752

dokumentum

Három profi ügyvéd védencét terrorizmussal vádolják, ők azonban a végletekig hisznek ügyfeleik ártatlanságában. több»

#51753

NA No. 9  (2024)

dráma | krimi

Lenyűgőző otthonok
#51754

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Dermot Bannon, Írország legismertebb építésze megmutatja nekünk a világ legelképesztőbb otthonait. Az epizódok főszereplői néha maguk az otthonok, néha pedig a mögöttük álló... több»

#51755

NA Les miens  (2022)

dráma

Moussa mindig gyengéd, önzetlen és jelen volt a családja számára. Nem úgy, mint a testvére, Ryad, a közismert televíziós műsorvezető, akit a környezetében élők önzősége miatt... több»

#51756

akció | animáció | kaland

Ahogy Kano és a Fekete Sárkány pusztítást végez az egész világon, egy fiatal harcosnak, Kenshinek túl kell lépnie a korlátain, és fel kell vennie a harcot a fenyegető Outworld... több»

#51757

dokumentum

Ki volt Juhász Ferenc, aki sajátos szóteremtésével megújította a magyar irodalmi nyelvet? Ki volt a költő, aki történelmi korszakokon át mindig megőrizte saját hitét az írásban,... több»

Dark Asset
#51758

NA Dark Asset  (2022)

akció | thriller

Egy sármos fickó megpróbál felszedni egy nőt egy bárban, és egy olyan történetet mesél neki, amelyben kémek, beültetett mikrochipek és az őt üldöző veszélyes katonai tudós... több»

#51759

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

Christoph Wanner dokumentumfilmje az oroszországi Pyatak börtönszigeten élő fegyencek mindennapjairól. A kolostorból lett fegyintézet falai közt veszélyes bűnözők, gyilkosok és... több»

#51760

romantikus

Amikor egy profi koszorúslány megrendez egy nagyszabású esküvőt, titokban kell tartania valódi kilétét, nemcsak a násznép, hanem az eseményről tudósító jóképű riporter előtt is. több»