Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

NA Mégis  (2019)

dokumentum

Az ismeretterjesztő film az 1976-ban New Yorkban alapított és azóta folyamatosan működő Magyar Emberi Jogok Alapítvány (Hungarian Human Rights Foundation - HHRF) alapítását és első... több»

Rendező: Domokos János

#51742

dokumentum

Engedjük el magunkat a Kanári-szigeteken található Cumbre Vieja vulkán hatalmas kitörése által okozott természeti változásokról készült exkluzív 6K-s felvételekkel. Vezető... több»

#51743

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

Érintetlen Amerika – Madártávlatból
#51744

dokumentum

A Sziklás-hegység és az Andok láncai sok ezer kilométer hosszan futnak végig Észak- és Dél-Amerika nyugati peremén. A gyönyörű filmben Alaszkától egészen a távoli Patagóniáig... több»

#51745

dokumentum

Minden élőlénynek szüksége van megfelelő ruhára. A természet zseniális anyagokkal és merész szabásvonalakkal dolgozik. Minden stílus megengedett. Az Afrikában honos tobzoska... több»

#51746

misztikus

Hollis Morgan, a volt fegyencből lett amatőr nyomozó egy gyilkosságsorozat felderítésére indul. több»

#51747

családi | dokumentum | kaland

Rendező: Giovanni Vestri

Szereplők: Giovanni Vestri

Egy német erdő titkai
#51748

dokumentum

Németország nem csupán iparvárosairól és metropoliszairól híres: zöldellő erdőket, kristálytiszta vizű tavakat és folyókat is találunk az ország területén. Az egyik ilyen vidék... több»

Rendező: Sigurd Tesche

#51749

dráma | romantikus | vígjáték

Victor, a negyvenes éveiben járó művésztanár és a Météo-France amatőr előrejelzője, hagyja magát sodortatni a széllel. Párja, Anne kezd ebbe belefáradni. Az egyszerre... több»

Útravaló
#51750

NA Útravaló  (2020)

dokumentum

Teológusok Az 1538-ban alapított Debreceni Református Kollégium árkádjai alatt domborművek állítanak emléket az iskolát bőkezűen támogató erdélyi fejedelmeknek, valamint azoknak a... több»

Rendező: Cséke Zsolt

Szereplők: Papp János

Hegyek-völgyek halai: A vizek bárányai és farkasai
#51754

dokumentum

Szendőfi Balázs halkutató filmje a Tátra vizeinek gazdag élővilágát és az azt fenyegető globális és helyi jelenségeket mutatja be. A hegyi folyók természetes halközösségei... több»

#51756

akció | vígjáték

#51758

dokumentum

A paraszti gazdaságok 1948 és 1961 közötti kollektivizálása a népesség közel felét érintette Magyarországon. A paraszti tulajdon felszámolását, a földek és az emberek... több»

Így készült: Chicago musical a Szegedi Szabadtérin
#51759

A műsorban nyomon követhetjük a folyamatot, ami a Chicago előadáshoz vezetett a Szegedi Szabadtéri játékokon belül. Betekintés a kulisszák mögé, fontos pillanatok az... több»

#51760

vígjáték

Egyetlen éjszaka alatt egy felelősségteljes, rendmániás és irányító típusú nő kénytelen lesz minden olyasmit megtenni, amit az elmúlt harminchat évben nem mert. több»