Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

dokumentum

Somogyi Pál munkásságát műveinek vizuális látásmódja, kreatív megoldáskeresése, valamint az építészeti szempontok messzemenő figyelembevétele és szakmai igényesség jellemzi. több»

Rendező: Szurdoki Erika

#51763

dráma | romantikus

3 fiatal tudós a pandémia miatt Ibizán ragad, ahol felszínre jönnek a közöttük lévő múltbéli feszültségek. Az összezártság arra készteti őket, hogy szembenézzenek a múltjukkal.

#51765

dokumentum

Filmio

A Fekete István életéről és munkásságáról készült dokumentumfilm a vadászkultúra társadalmi változások nyomán történő fokozatos felszámolódásának bemutatását is megcélozza. több»

#51766

dokumentum

Egy véletlen találkozást követően egy magányos hím hiéna és egy nőstény leopárd egyesítik erőiket, és szokatlan szövetségre lépnek a sikeresebb vadászat érdekében. több»

#51767

horror | sci-fi

Egy újságírónő hazatér apja rejtélyes halála után, egy kazettára bukkan, amely titokzatos nyugat-texasi fényeket ír le. több»

Alagi úrfi, a királynő vendége
#51768

Alagú úrfi egy bájos, derűlátó vakond, aki Méyfalva nyüzsgő földalatti városában él, és ő az őrzője a mágia misztikus könyvének. több»

#51770

dokumentum

A mohácsi busójárás a hagyományőrzés egyik kiemelt ünnepsége, amely az UNESCO világörökség-listájára is felkerült. A dokumentumfilm a busócsoportok tevékenységét és... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51771

NA Kövek  (2020)

dokumentum

Budapesten kéthetes tábort szerveznek különféle hátterű európai fiatalok részvételével, akik önkéntesként egy zsidó temetőben tisztítják meg az elhanyagolt sírokat. Gunter... több»

Rendező: Dobray György

Unthinkably Good Things
#51772

családi | vígjáték

Nyomon követhetjük Allisont, aki karrierje és szerelmi élete válaszútján áll, és szüksége van két barátnője szeretetére és támogatására. Miután meglátogatják őt... több»

#51775

dokumentum

A globális éghajlatváltozást egyes állatcsoportok nehezen viselik, mások előnyükre fordítják és alkalmazkodnak. Negyven év alatt csaknem negyvenszeresére nőtt Európában a nagy... több»

Cápa attak-tikák
#51777

dokumentum

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a hírhedt, a természetfilmekben méltán sokat szereplő cápákról mindent tudunk. De vajon valóban így van ez? A látványos összeállításban a... több»

#51779

dokumentum

A Budapest Jammin’ közvetlen hangulatban kalauzolja el a nézőt a hazai jam sessionok egykori és napjainkban tapasztalható kulisszái mögé. Több oldalról is bemutatásra kerül a... több»

Rendező: Dudás Viktor

Section Eight
#51780

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.