Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

rövidfilm

Lynn hátrahagyja családját, és átutazik a Kordillerákon, hogy countryénekesként próbáljon szerencsét a városban. több»

#51762

horror

Egy csapat floridai redneck megerőszakol és megöl néhány kempingező goth lányt. Azzal azonban nem számolnak, hogy az egyik lány jártas volt az okkultizmusban, és visszatér... több»

Rendező: Michael Malott

#51765

NA Wolf Garden  (2023)

horror | thriller

Egy elszigetelt rejtőzködő férfit a szeretett nőről szóló látomások és a közeli erdőben élő, titokzatos lény kísértik. több»

Okavango: Áradó élet
#51766

dokumentum

A legújabb filmtechnológiák segítségével és a példa nélküli légi felvételeknek köszönhetően az Okavango: Áradó élet soha nem látott módon mutatja be az Okavango-delta... több»

#51767

dráma

Egy fiatalember lemond nagy örökségéről, hogy a hegyekben keresse a szabadságot.

#51768

dráma | horror | misztikus | thriller

Egy megszállott fotós és barátnője meghívást kap egy sivatagi kirándulásra, ahol egy rendkívül ritka madarat keresnek. A szerencse, a hírnév és a halványuló kapcsolatuk... több»

#51770

dokumentum

Somogyi Pál munkásságát műveinek vizuális látásmódja, kreatív megoldáskeresése, valamint az építészeti szempontok messzemenő figyelembevétele és szakmai igényesség jellemzi. több»

Rendező: Szurdoki Erika

#51771

dráma | romantikus

3 fiatal tudós a pandémia miatt Ibizán ragad, ahol felszínre jönnek a közöttük lévő múltbéli feszültségek. Az összezártság arra készteti őket, hogy szembenézzenek a múltjukkal.

#51772

családi | romantikus | vígjáték

#51773

dokumentum

Filmio

A Fekete István életéről és munkásságáról készült dokumentumfilm a vadászkultúra társadalmi változások nyomán történő fokozatos felszámolódásának bemutatását is megcélozza. több»

#51774

dokumentum

Egy véletlen találkozást követően egy magányos hím hiéna és egy nőstény leopárd egyesítik erőiket, és szokatlan szövetségre lépnek a sikeresebb vadászat érdekében. több»

#51775

horror | sci-fi

Egy újságírónő hazatér apja rejtélyes halála után, egy kazettára bukkan, amely titokzatos nyugat-texasi fényeket ír le. több»

Alagi úrfi, a királynő vendége
#51776

Alagú úrfi egy bájos, derűlátó vakond, aki Méyfalva nyüzsgő földalatti városában él, és ő az őrzője a mágia misztikus könyvének. több»

#51778

dokumentum

A mohácsi busójárás a hagyományőrzés egyik kiemelt ünnepsége, amely az UNESCO világörökség-listájára is felkerült. A dokumentumfilm a busócsoportok tevékenységét és... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51779

NA Kövek  (2020)

dokumentum

Budapesten kéthetes tábort szerveznek különféle hátterű európai fiatalok részvételével, akik önkéntesként egy zsidó temetőben tisztítják meg az elhanyagolt sírokat. Gunter... több»

Rendező: Dobray György

Unthinkably Good Things
#51780

családi | vígjáték

Nyomon követhetjük Allisont, aki karrierje és szerelmi élete válaszútján áll, és szüksége van két barátnője szeretetére és támogatására. Miután meglátogatják őt... több»