Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51762

dokumentum

A mohácsi busójárás a hagyományőrzés egyik kiemelt ünnepsége, amely az UNESCO világörökség-listájára is felkerült. A dokumentumfilm a busócsoportok tevékenységét és... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51763

NA Kövek  (2020)

dokumentum

Budapesten kéthetes tábort szerveznek különféle hátterű európai fiatalok részvételével, akik önkéntesként egy zsidó temetőben tisztítják meg az elhanyagolt sírokat. Gunter... több»

Rendező: Dobray György

Unthinkably Good Things
#51764

családi | vígjáték

Nyomon követhetjük Allisont, aki karrierje és szerelmi élete válaszútján áll, és szüksége van két barátnője szeretetére és támogatására. Miután meglátogatják őt... több»

#51767

dokumentum

A globális éghajlatváltozást egyes állatcsoportok nehezen viselik, mások előnyükre fordítják és alkalmazkodnak. Negyven év alatt csaknem negyvenszeresére nőtt Európában a nagy... több»

Cápa attak-tikák
#51768

dokumentum

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a hírhedt, a természetfilmekben méltán sokat szereplő cápákról mindent tudunk. De vajon valóban így van ez? A látványos összeállításban a... több»

#51770

dokumentum

A Budapest Jammin’ közvetlen hangulatban kalauzolja el a nézőt a hazai jam sessionok egykori és napjainkban tapasztalható kulisszái mögé. Több oldalról is bemutatásra kerül a... több»

Rendező: Dudás Viktor

Section Eight
#51771

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

#51773

dokumentum

A film a két éve elhunyt Yann-Fanch Kemener szuggesztív breton énekes életét mutatja be saját elbeszélt történetein keresztül. A breton nyelven megszólalt, általa is gyűjtött dalok... több»

#51778

dokumentum

Az Egyesült Arab Emírségek felhőkarcolóiról, óriási szállodáiról és kiterjedt szigeti üdülőhelyeiről híres. Ugyanakkor nagyon változatos tájakat és természeti szépségeket... több»

#51779

dokumentum

A természetben gyakran megfigyelhetünk olyan társulások (együttélés, szimbiózis) kialakulását, amelyek sokkolhatnak bennünket. Ilyen társulások nem csak az állatok között, de... több»

Rendező: Petra Lederhilger

#51780

dokumentum

A montenegrói tengerpart első szállodáját egy magyar lovassági tiszt, dr. Magyar Antal alapította 1902-ben, Zelenikában. Úgy nevezte el, hogy Panzió a Zöld Tengerparthoz. A szálloda... több»