Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

horror | sci-fi

Egy újságírónő hazatér apja rejtélyes halála után, egy kazettára bukkan, amely titokzatos nyugat-texasi fényeket ír le. több»

Alagi úrfi, a királynő vendége
#51762

Alagú úrfi egy bájos, derűlátó vakond, aki Méyfalva nyüzsgő földalatti városában él, és ő az őrzője a mágia misztikus könyvének. több»

#51764

dokumentum

A mohácsi busójárás a hagyományőrzés egyik kiemelt ünnepsége, amely az UNESCO világörökség-listájára is felkerült. A dokumentumfilm a busócsoportok tevékenységét és... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51765

NA Kövek  (2020)

dokumentum

Budapesten kéthetes tábort szerveznek különféle hátterű európai fiatalok részvételével, akik önkéntesként egy zsidó temetőben tisztítják meg az elhanyagolt sírokat. Gunter... több»

Rendező: Dobray György

Unthinkably Good Things
#51766

családi | vígjáték

Nyomon követhetjük Allisont, aki karrierje és szerelmi élete válaszútján áll, és szüksége van két barátnője szeretetére és támogatására. Miután meglátogatják őt... több»

#51769

dokumentum

A globális éghajlatváltozást egyes állatcsoportok nehezen viselik, mások előnyükre fordítják és alkalmazkodnak. Negyven év alatt csaknem negyvenszeresére nőtt Európában a nagy... több»

Cápa attak-tikák
#51771

dokumentum

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a hírhedt, a természetfilmekben méltán sokat szereplő cápákról mindent tudunk. De vajon valóban így van ez? A látványos összeállításban a... több»

#51773

dokumentum

A Budapest Jammin’ közvetlen hangulatban kalauzolja el a nézőt a hazai jam sessionok egykori és napjainkban tapasztalható kulisszái mögé. Több oldalról is bemutatásra kerül a... több»

Rendező: Dudás Viktor

Section Eight
#51774

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

Ritmusgyakorlatok
#51775

játékfilm

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

In memoriam Honti Ilona Kádár János Magyarország teljhatalmú ura, élete végén azt mondta, hogy itt a Dunánál túl gyors a folyás, túl gyorsan változnak a dolgok. Igaza volt. 1956 és... több»

#51776

dokumentum

A film a két éve elhunyt Yann-Fanch Kemener szuggesztív breton énekes életét mutatja be saját elbeszélt történetein keresztül. A breton nyelven megszólalt, általa is gyűjtött dalok... több»

#51780

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Az Egyesült Arab Emírségek felhőkarcolóiról, óriási szállodáiról és kiterjedt szigeti üdülőhelyeiről híres. Ugyanakkor nagyon változatos tájakat és természeti szépségeket... több»