Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#51823

sportfilm

Netflix

Forma–1-es versenyzők és PGA Tour-golfozók csapnak össze egy sztárfellépőkkel teletűzdelt sportversenyen a Wynn Las Vegas golfpályáján. Élő esemény angol nyelven. több»

Lorraine Pascale: Derült égből karácsony
#51824

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Lorraine Pascale különleges és ízletes lakomával készül a családi karácsonyi vacsorára: meglepő és ehető ajándékokkal és egy lenyűgöző, téli tájat idéző csodatortával.... több»

Szereplők: Lorraine Pascale

#51825

NA Chick Flick  (2023)

vígjáték

A Chick Flick katapultál minket a mai társkereső csatatérre, ahol Claire, a cserbenhagyott divatrovat-vezető önbíráskodóvá válik a közösségi médiában. A szívfájdalomtól fűtve... több»

Rendező: Louise Linton

Szereplők: Sam Page, Louise Linton

#51826

dokumentum

Russel Westbrook életét és karrierjét követhetjük nyomon. Sikere ellenére a 2021–2022-es évadot negyedik csapatában kezdi három év alatt, amiben szeretné megszilárdítani az... több»

#51827

dokumentum

A középkorban a bábosokat boszorkánynak tartották, mert életet leheltek az anyagba, és ezzel utánozták Istent. Modern korunknak is megvannak a bábos boszorkányai, akik varázslatukkal... több»

Rendező: Kende Júlia

#51829

vígjáték

Az ünnepek közeledtével Emily és Jared alig várja, hogy újra együtt ünnepelhessenek. több»

Erdélyi medvék a kertben
#51830

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Ősi medvekultusz él tovább az erdélyi erdők mélyén - ahol Európa legnagyobb szárazföldi ragadozója az újjászületés jelképe - azonban elkerülhetetlenül egyre nő az állatok... több»

Rendező: Boas Schwarz

#51831

romantikus

Saga, a harmincas éveiben járó nő, aki sikeres parfümkreátor, és az öccse, Sören közel járnak a Parfümgyártó Vállalkozásukban a sikeres áttöréshez. több»

#51834

vígjáték

Egy meghitt károcsonyi este furcsa fordulatot vesz, amikor Ashley megüti a fejét, és látomásokat tapasztal a közeljövőről Tíoval, Taddel, Stickkel és Brooke-kal. több»

#51835

akció | western

1873, Texas. Blind Chapel kisvárosát egy csapat törvényen kívüli banda, a Hellhounds támadja meg. A városkában azonban csak egy orosz bevándorló, egy marshall, a seriff és néhány nő... több»

#51836

NA La Grazia  (2023)

dráma | krimi

Rendező: Luca Guardabascio

Szereplők: Giordano Petri

#51838

dráma

Rendező: Robert Jauregui

Szereplők: Nick W. Nicholson

#51839

dráma | sportfilm

Egy rangos verseny megalapoz egy csalásra vonatkozó összeesküvésnek, amely két fiatal úszó, a családtagjaik és a közösségeik között zajlik. több»

The Youngest Evangelist
#51840

családi | dráma | életrajzi | kaland | zenés