Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#51821

dokumentum

Korzika a vad szépség szigete a Földközi -tengeren! Egy mediterrán sziget tele mágiával! Kristályos hegyi patakok, szurdokok, illatos fenyő- és gesztenyefaerdők világa, egy tengerrel... több»

Rendező: Barbara Puskas

Egyszerű kis ügy
#51822

vígjáték

Gyakran szégyelljük egész napunkat tönkretevő sérelmünket, bosszúságunkat. Mert mi az a bosszúság, mondjuk, egy betegséghez képest? Ilyen összehasonlításban valóban... több»

#51823

akció | háborús | történelmi

Egy sebész egy kórházat próbál megvédeni az ellenséges erőktől a második világháború alatti saipani csatában. több»

Den Grænseløse
#51824

krimi | thriller

Carl Mørck nyomozó egy pillanatnyi bizonytalanságában utasítja Rose-t, a Q osztályon dolgozó fiatalabb kollégáját, hogy válaszoljon egykori kollégája, Christian Habersaat többszöri... több»

Lánykérés Párizsban
#51825

romantikus

Amikor egy ambiciózus rendezvényszervező olyan lehetőséget kap, amelyet nem tud visszautasítani, főnökének adja ki magát, és visszatér vidéki szülővárosába. A családja és a... több»

#51826

Egy fiatal nő megpróbálja újjáépíteni az életét, amikor munkát vállal egy antikváriumban. Az üzletet birtokló kedves lelkektől visszanyeri önbizalmát, egészen addig, amíg a... több»

#51827

dokumentum

Velence, a vízen úszó város. A szépség és a romantika bölcsője. Az Univerzum stábja egy eddig kevéssé ismert Velencét fedez fel. A várost, melynek bámulatos kettős élete van. E... több»

#51833

NA Back Door  (2022)

akció

Rendező: Ameir White

Szereplők: Malik Mcleod, Ameir White

A világ legkövérebb embere − tíz évvel később
#51835

dokumentum

A 11 éven át forgatott egyedülálló dokumentumfilm bemutatja, hogyan nehezítette meg a végletekig Paul Mason életét a rajta eluralkodó ételfüggőség. több»

Rendező: David Pounds

#51836

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a játék eredetét és fejlődését vizsgálja világszerte, az ősi rituáléktól a milliárd dolláros vállalkozásokig.

Rendező: Tomas Kaan, Willem Timmers

Szereplők: Idris Elba

Inhuman
#51837

NA Inhuman  (2022)

horror | thriller