Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52341

A házat, amelyet Anna, az új ingatlanközvetítő hirdetett meg, egy 1920-as évekből származó szellem lakja, amely nem akar elmenni. Ami még rosszabb, a szellem attól fél, hogy nem fog... több»

Oravecz Imre − Halászóember
#52348

dokumentum

Oravecz Imre a magyar kortárs irodalom egyik meghatározó alakja. Leghíresebb verseskötete, a Halászóember már megjelenése pillanatában jókora ovációt váltott ki. Alcímében ez áll:... több»

Rendező: Vizi Mária

#52349

dokumentum

Netflix

Renzo Piano azon építészek egyike, akik a Pompidou Központot tervezték. A dokumentumfilmben mesél karrierjéről, újításairól és arról, mit jelent számára az építészet. több»

Szereplők: Renzo Piano

#52355

dokumentum

Csak néhányan jutnak el Asdodból Párizsba, és közülük még kevesebben érnek el művészként világhírnévre. Meir Eshelnek azonban 22 évesen ez sikerült. Miután a világ művészeti... több»

Rendező: David Ofek, Amit Azaz

Szereplők: Absalon

#52358

NA Good Egg  (2022)

vígjáték

Egy középiskolai drámatanárnő, miután sikertelenül próbálkozott az in vitro megtermékenyítéssel, hogy gyermeke foganjon, kénytelen megfontolni egy nem szokványos... több»

Abu Simbel: A Nílus óriásai
#52359

dokumentum

II. Ramszesz kezdte el a fáraónak és feleségének, Nofertarinak szentelt két templom építését; hogyan szervezték és kezelték a projektet az egyiptomiak a Nílus deltától 1500... több»

#52360

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük a modern kalózkodást, és a tevékenység mélyén meghúzódó üzleti érdekeket, amelyek a kegyetlen és kapzsi bűncselekmények mögött állnak. több»

Rendező: Øystein Bogen