Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53103

fantasy | horror | vígjáték

Amikor egy szurkolócsapat a halloweeni hétvégén egy elhagyatott iskolában gyakorolja a műsorát, egy ismeretlen gyilkos elkezdi ritkítani soraikat. több»

#53105

dokumentum

A dokumentumfilm a James Bond-zene hat évtizedének figyelemre méltó történetét követi nyomon, az egyik legnagyobb filmes franchise és az ikonikus 007-es főcímdal mögé tekintve. több»

#53106

dokumentum

2021 nyarán egy csapat kötélidegzetű highline-os az észak-svédországi Abisko Nemzeti Park felé veszi az irányt. Tervük az, hogy 600 méterrel az ikonikus Lapporten-hegyi kapu meredek... több»

#53109

akció | animáció | krimi

Miközben a Közbiztonsági Hivatal főfelügyelőjeként részt vett egy megbeszélésen, Akane Tsunemori jelentést kapott arról, hogy egy külföldi hajón incidens történt, ami egy... több»

Gondozó gazdálkodás
#53111

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján mondják el, hogyan segítette őket az... több»

#53112

dokumentum

Tíz évvel azt követően, hogy a dokumentumfilmben szereplő városok elnyerték a legveszélyesebb városok címét az egy főre eső gyilkosságok kiugróan magas számával, újra... több»

Veréb a fecskefészekben – Úzvölgye 1916-2022
#53114

dokumentum

Az erdélyi és a magyarországi köztudatba 2019. júniusa óta bekerült az úzvölgyi események fogalma. De sajnos azt tapasztaltuk, hogy az emberek nagy része csak felületesen ismeri magát... több»

#53116

dokumentum

Az Ausztria középpontjában fekvő Ausseerland-régiót a jégkorszak formálta. Havas csúcsaival és csodálatos tavaival Salzkammergut egyik legvarázslatosabb vidéke. Megismerhetjük a... több»

Rendező: Alfred Ninaus

Szereplők: Kautzky Armand

#53118

dráma

A Tel-Aviv/Bejrút egy történelmi dráma, amely hátterében az 1982-es és 2006-os izraeli-libanoni konfliktusa játszódik. Két család útját mutatja be a határ mindkét oldalán, akiknek... több»

#53119

dráma | életrajzi | háborús

Brendan "Paddy" Finucane ír vadászpilóta története, aki mindössze 21 évesen a Királyi Légierő valaha volt legfiatalabb szárnyparancsnoka lett, és a második világháború egyik... több»

#53120

dráma | krimi | thriller

Az Amerikai gyilkos Jason Derek Brown igaz története alapján készült - a karizmatikus szélhámosból lett partikirály, aki egy sor csalással finanszírozza fényűző életmódját.