Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»

#53226

misztikus

1895 júliusában járunk, és a New York-i elit a Rhode Island-i Newportba költözött, hogy egy bálokkal, kerti partikkal és jachtversenyekkel teli nyarat töltsön. A Newport Observer női... több»

#53227

dokumentum

Ősi bizonyítékok és a legújabb NASA technológiák használatával Bettany Hughes történész feltárja az elméletet, hogy a Föld egy élőlény, és hogy hogyan tanulták meg az ősi... több»

Inga Lindström: Elnyert boldogság
#53229

dráma | romantikus

A sikeres lovas sportoló, Louise úgy dönt, hogy visszavonul a sporttól, és társával, a lovasedző Markussal átvesznek egy lovardát Dubaiban... több»

#53230

dokumentum

A dokumentumfilm a Nickelodeon történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig. több»

Zeng a magasság
#53231

dokumentum

Nem fürödtek, de lubickoltak az exkluzív élményben mindazok, akik a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a Zetelaki Erdészet által szervezett zengő erdőfürdőkön részt... több»

Nem az esetem
#53233

vígjáték

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Marcia fiatal énekesnő, aki felvett egy albumot Daredjane-nel, a 70-es évek rocksztárjával, aki meghal az album megjelenése előtt. Marciának Anthonytól, a jogtulajdonostól kell... több»

Máglya
#53237

NA Máglya  (2022)

dráma

Fernanda sok év távollét után nevelőanyja hamvaival tér vissza nagybátyja brazíliai farmjára. A nő kinézete és kutatása a gyökereivel kapcsolatos igazság után porrá zúzzák... több»

Harc Alaszka olajáért
#53240

dokumentum

Az Alaszkai Nemzeti Vadrezervátumnak a rénszarvasoktól a madarakon át a jegesmedvékig számtalan pótolhatatlan, felbecsülhetetlen ökológiai értékű természeti kincse van – ezek... több»