Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

dráma | krimi | vígjáték

Kis terek, nagy ötletek – Izland
#53222

dokumentum

George Clarke építész és Will Hardie mesterember bejárja a világot, hogy megkeresse a legcsodálatosabb kis tereket, amelyek egy-egy országban vagy régióban a hóban és a hó körül... több»

#53223

NA Love Me  (2024)

dráma | sci-fi

Jóval az emberiség kihalása után egy bója és egy műhold találkozik az interneten, és egymásba szeretnek. több»

Nem szabadott sírnunk
#53224

dokumentum

Lidia Maksymowicz történetét meséli el, akit háromévesen az auschwitz-birkenaui táborba küldtek. Az ő esetén keresztül az auschwitz-birkenaui táborban élő gyerekek életét mutatja... több»

Filmek a nagyvilágból: A Nap titkai
#53226

dokumentum

Világunk világossága, melege, táplálója. Ismerjük valójában a Napot? Ez a magával ragadó dokumentumfilm bemutatja az emberiség kapcsolatát, múltját és a jövőképét a mi... több»

#53231

horror

Egy tinédzser élete drasztikusan megváltozik, amikor John Wayne Gacy, a híres sorozatgyilkos a szomszédjává válik a csendes külvárosban, ahol él. Kíváncsisága sötét titkokhoz és... több»

#53233

NA White Bird  (2022)

(2)

dráma | életrajzi

A 11 éves Julian Albans kissé nevetlen gyerek, akit hamarosan nagymamája látogat meg egyenesen Párizsból. Julian igyekszik ellenállni a nagymama kedvességének, aki elmesél neki az... több»

#53234

családi

A magyar népesség csökkenése súlyos gazdasági, szociális problémát jelent az országnak, miközben a magyar fiatalok, gyerekbarátok és a képzett rétegekben lévők sokkal több... több»

#53236

romantikus

Egy esküvői kalauz készítőjének meg kell győznie egy ötlettelen művészt és egy különleges esküvői házikó tulajdonosát, hogy újítsa fel a lepusztult épületet, hogy egy... több»

#53239

Ady Endre szerelmei. Nyáry Krisztián film-szín-játéka az idősödő Ady életének talán legszeretetéhesebb korszakát idézi meg, melyben a költőóriást legendás szerelmeinek... több»

#53240

dráma | romantikus | történelmi