Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Anka, a hegymászónő
#53222

dokumentum

Anka Duić, egy šibeniki hegymászónő elmeséli, miért Dinara a második otthona, mit jelent számára a hegymászás, és kinek ajánlja a meghódított csúcsokat. több»

#53223

dokumentum

HBO Max

Marvin, a kreatív író és Ivan, a pszichiáter a Cseh Köztársaságból Svédországba költözik, hogy fiatal családjukat felneveljék Marvin nemváltása idején. több»

Rendező: Sona G. Lutherová

Univerzum - Vékony jégen – Expedíció az orosz sarkvidékre
#53224

dokumentum

Manuel Hammelsbeck és Ulrike Hallas filmesek első dokumentumfilmjükben egy egészen különleges szigetet mutatnak be, távol a civilizációtól. Az orosz sarkvidéken, közvetlenül a... több»

#53225

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula

#53228

animáció

Nyunyu új stopperórát rendel, hogy időméréssel javítson gyorsasági rekordján, ám a nagy futással megzavarja mindenki nyugalmát. Charlie nem tud szunyókálni, a Dubidúk túlságosan... több»

Szent Mihály-napi játékok
#53230

animáció

Szent Mihály-napi játékok ad keretet a Schéner Mihály művészete előtt tisztelgő rövid, vegyes műfajú alkotásnak, melyben keverednek egymással az élőszereplős és animációs... több»

Rendező: Szoboszlay Péter

#53233

dokumentum

Alexander Braczkowski visszatér Ugandába, hogy tovább keresse a megoldást egy eddig megoldatlan rejtélyre: Miért másznak fára ezen a vidéken az oroszlánok? Amikor legutóbb félbehagyta... több»

Giving Hope: The Ni'cola Mitchell Story
#53236

életrajzi

Ni'cola Mitchell története, aki brutális szexuális erőszak áldozata lett, majd bestseller íróvá és inspiráló előadóvá vált, és egy olyan szervezetet alapított, amelynek célja,... több»

Mitak - A mászóbajnok
#53237

családi | dokumentum

A 10 éves bolgár fiú, Dimitar Rusev, akit csak Mitaknak szólítanak, minden nap egyre nagyobb magasságokat hódít meg. A szófiai Mászóklubba jár edzeni, és edzője szerint képességei... több»

Bodyshop
#53239

NA Bodyshop  (2022)

dráma | fantasy

#53240

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»