Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

NA Nogales  (2022)

akció

Bryant (Michael Jai White), a titokzatos múltú férfi egy mexikói határ menti kisvárosba költözik, hogy újrakezdjen és egyszerű életet éljen. Míg ott tartózkodik, összebarátkozik... több»

#53222

thriller

Amikor Carist Dr. Marrick az IVF-kezelés során bántalmazza, világa összeomlik. A vonatsíneken találja meg a férfit, és csapdába ejti a pincéjében, eltökélten, hogy igazságot... több»

#53223

dokumentum

Justin Rowlatt egy éve a megvadult időjárást vizsgálja, megtudja, hogy az őrült események egyre inkább mindennapossá válnak, és emberek millióinak életét változtatják meg. Egy... több»

#53225

dokumentum

Évezredekkel ezelőtt a Földet mamutok milliói népesítették be. Azután terjedtek el az egész bolygón, hogy egy felmelegedés során elhagyták Afrika szavannáit, a jégkorszak... több»

Rendező: Florian Breier

#53227

NA Nezouh  (2022)

dráma | háborús

Mutaz még akkor sem hajlandó a bizonytalan menekültéletet választani feleségével, Halával, és lányával, Zeinával, amikor Damaszkuszra bombák hullanak. Dönteniük kell, hogy mennek... több»

#53229

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Srí Lanka alföldjeinek jelentős részét máig sűrű dzsungel borítja, így e trópusi táj ideális élőhelyül szolgál egy különleges nagymacska – és a zsákmányállatai –... több»

Így készült: Mancs
#53230

A műsor betekintés nyújt a Mancs című magyar film elkészítésének körülményeibe. több»

#53231

zenés

Bánkövi Bence, a fiatal, de rendkívüli tehetséggel megáldott gordonkaművész első klipje. több»

Az eltűnt Duna nyomában
#53233

dokumentum

Az „Életem a Duna” című dokumentumfilmje után az író-rendező ismét érzékeny és poétikus portrét készít a Duna rejtett zugairól. A film alkotója, a Duna szerelmese, Braňo... több»

#53234

NA Teenagerek  (2020)

dokumentum

Tudou, aki most tölti be 19. életévét, nagybátyjával és idősebb testvérével él egy Sanheyuan-telepen. Már korán elkezd gondoskodni magáról, és kockázatos munkákat vállal, még a... több»

Rendező: Yu-En Lin

Kalóz cápák
#53235

dokumentum

Az interneten egymást érik az olyan meglepő és ijesztő videók, melyeken hajókra és csónakokra támadó agresszív cápák láthatók. Mi áll a ragadozók különös viselkedése... több»

Új közjáték – Arlequin
#53236

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Hamvas Béla: Arlequin című írása egy részletének filmes feldolgozását láthatjuk. több»

A mi Hollywoodunk, avagy a lengyel film kezdetei
#53237

dokumentum

A kultúrtörténeti dokumentumfilm a lengyel filmgyártás kialakulásáról és az első évtizedek híres alkotóiról és alkotásairól mesél. A Hollywoodi álomgyár létrejötténél is... több»

#53238

dráma | romantikus

A közeljövő: egy házaspár gyakorolja a New York-i menekülési tervet egy nukleáris támadás esetére. A biztonságba menekülésük egy még kevésbé biztonságos helyre vezet. Amikor a... több»