Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

NA Piano Piano  (2022)

dráma

Nápoly, 1987. Egy külvárosi épület lakói az utolsó hónapokat élik, mielőtt helyet csinálnának egy autópályának, amely örökre elsöpörné kis világukat. több»

#53224

NA Return  (2023)

dokumentum

#53228

dokumentum

Egyedi, megindító és érzékletes beszámoló a napról, amely megváltoztatta a modern világot. Szeptember 11. volt az első komoly hír a digitális kamerák és hangüzenetek korában. A... több»

#53229

NA Black Site  (2022)

akció

Egy csapat rendőr egy labirintusszerű, szupertitkos épületben állomásozik épp, amikor Hatchet, a világ egyik legzseniálisabb és egyben leveszélyesebb bűnözője elszabadul. A férfi... több»

#53231

dokumentum

Filmio

Ebben a filmben nem a történészek beszélnek 1956-ról. Helyettük olyan emberek mesélnek, akik részt vettek a forradalomban, saját szemükkel látták, mi történt. Menekülni... több»

Rendező: Pigniczky Réka

Egy veszendő világról van szó..._ Portréfilm Istvánfi Gyula építésztörténészről - MMA portré
#53232

életrajzi

A portré Istvánfi Gyulának az egyetemes, a magyar és a népi építészettörténet terén végzett iskolateremtő tudományos, kutatói- és tanári munkásságát mutatja be. több»

Rendező: Mohi Sándor

#53236

dokumentum

Szociális munkások, trénerek, humoristák és írók, akik mindannyian valamilyen traumát szenvedtek el gyerekkorukban, mindezek ellenére felnőttként mégis képesek a "normális" és... több»

Rendező: Skrabski Fruzsina

Laoshan: Kína szent hegye
#53237

dokumentum

A Sárga-tenger partján emelkedő Laoshan-hegységet nemcsak tájképi szépsége és kristálytiszta levegője, de szakrális fontossága is egyedülállóvá teszi: sokan a taoizmus... több»

#53239

Mihály, Románia huszonéves királya megtette azt, amit mások nem mertek: szembeszállt Hitlerrel. A kommunista hatalom azonban Romániát is elérte, abban pedig nem volt hely egy uralkodó... több»

#53240

NA Falakon át  (2020)

dokumentum

Bár Marseille egy nyitott helynek tűnik, a várost az utóbbi időben egyre jobban felszabdalták az épülő falak. Sarah, a Coin Joli nevű negyedben élő lány elhatározza, hogy felveszi a... több»