Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

NA Benzingőz  (2022)

rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy félresikerült rablás után a benzinkút tulajdonosának döntenie kell: megvédje ostoba alkalmazottját, vagy átadja őt Ballybeg legveszélyesebb emberének. több»

A karcagi cigányteleptől a rákkutatásig
#53223

életrajzi

Horváth József 28 éves roma, rákkutató. Olyan genetikai markereket keres, amelyek idejében jelzik a szájüregi rákot. Az első Aranypánt-díj tulajdonosa – a díjat 25 év feletti roma... több»

#53225

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

#53226

dokumentum

A vadállatok rendkívüli alkalmazkodóképességét példázza ez a nyolc éven át forgatott dokumentumfilm. Az elefántok szaporulatának kiegyensúlyozásaként zsákmányállattá váltak, s... több»

#53227

krimi | sci-fi | thriller

Egy fiatalember egy számára teljesen ismeretlen helyen tér magához. Nem tudja, hol van, és hogy került oda. Egy időhurokban találja magát. Csak a szabadságát akarja visszaszerezni, de... több»

Le processus de paix
#53228

vígjáték

Egy pár tagjai már nem szerelmesek egymásba, vitáik ellenére mégis kitartanak egymás mellett, ahelyett, hogy egyszerűen feladnák és elválnának. több»

#53230

dokumentum

A film az 1848-49-es szabadságharc magyar szempontból legdicsőségesebb szakaszát mutatja be, a tavaszi hadjárat idejét. Windischgraetz és Jellasics 1849 január elején történt budai... több»

Rendező: Lakatos Iván

#53232

NA Je'vida  (2023)

dráma | történelmi

Lida, egy idős skolt asszony, aki az asszimiláció nyomása alatt elhagyta múltját, három különböző történelmi korszakot átszőve vizsgálja Finnország őslakosainak sorsát a... több»

#53234

romantikus

Lisette népszerű énekesnő, aki karácsonyra hazautazni készül. Amikor a média tévesen eljegyzési bejelentésnek tekinti a róla és az exéről készült fotót, a családja ragaszkodik... több»

#53235

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang

#53238

dokumentum

A film megünnepli, hogy mit jelent írnek lenni: hírességek és politikusok mutatják be a Smaragd-szigetet, és felfedezik Írország legszebb látnivalóit és híres exportcikkeit, köztük... több»

#53239

NA 7000 Miles  (2023)

családi | dráma

Jo, egy szenvedélyes pilóta történetét követjük, aki nagymamája titokzatos örökségéből merít ihletet, és el kell döntenie, mi fontosabb: a szerettei ártatlanságának védelme,... több»

#53240

NA Irati  (2022)

kaland

Iratit egy fiatal lány, aki keresztény és muszlim harcosok egy csoportját kíséri végig egy utazáson egy ősi mitológiai világban, ahol minden létezik, aminek neve van, hogy... több»