Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53222

dráma | fantasy

Mint nagyanyjának és édesanyjának előtte, Wendynek is ki kell szabadulnia Pán Péter hatalmából, és az ígéretből, amit Pánnak fogadott. több»

#53223

NA Crust  (2024)

horror | vígjáték

#53224

dráma | romantikus | vígjáték

#53225

vígjáték

Sofia egy fiatal francia tanárnő, akit diákjai állandóan cikiznek. Abban a hitben, hogy végre megkapja az áthelyezését, búcsúzni kezd mindenkitől, ugyanakkor egy olyan bosszút forral,... több»

#53229

NA Demigod  (2021)

horror

Nagyapja halála után egy nő a férjével hazatér szülőházába, ahol csakhamar egy sötét titokkal kell szembesülnie. több»

#53232

dráma | romantikus

Netflix

Öt évvel azt követően, hogy utoljára találkoztunk a karakterekkel, még mindig a testvériség és barátság mezején harcolnak, azonban ez alkalommal a szerelem is újra megtalálja őket. több»

Egy régi hegedűs - Portréfilm Jánosi András népzenészről - MMA portré
#53233

életrajzi

A táncház-mozgalmat létrehozó első generáció meghatározó szereplőjeként Jánosi András volt az első, akinek figyelme a népzene és a magyar, illetve magyar vonatkozású klasszikus... több»

Rendező: Szomjas György

#53234

NA The Yeti  (2022)

horror

Rendező: William Pisciotta

#53236

NA Hounded  (2022)

akció | horror

Egy kastély kirablása váratlan fordulatot vesz egy éjszaka folyamán, amikor egy fiatal banda elfogja a ház tulajdonosait, majd a tulajdonos saját szórakoztatására végigvadássza a birtokot.

Karthago – Együtt 40 éve!!!
#53237

dokumentum

A KARTHAGO együttes tagjai 40 éve muzsikálnak együtt. Ezt ünnepelték egy fergeteges koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertet két részben közvetíti az M2 petőfi... több»

#53239

dokumentum

A dokumentumfilm a közéleti szereplő és politikus Soós Kálmán emlékére készült, aki rendkívül fontos szerepet töltött be a kárpátaljai magyar kisebbség életének számos... több»

#53240

dokumentum

A Bécsi Természettudományi Múzeum a világ egyik legfontosabb természettudományi múzeuma. Florian Gebauer, rendező betekintést enged a becses épületbe. A tervezéstől a nyitásig... több»