Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53222

NA White Bird  (2022)

(2)

dráma | életrajzi

A 11 éves Julian Albans kissé nevetlen gyerek, akit hamarosan nagymamája látogat meg egyenesen Párizsból. Julian igyekszik ellenállni a nagymama kedvességének, aki elmesél neki az... több»

#53223

családi

A magyar népesség csökkenése súlyos gazdasági, szociális problémát jelent az országnak, miközben a magyar fiatalok, gyerekbarátok és a képzett rétegekben lévők sokkal több... több»

#53225

romantikus

Egy esküvői kalauz készítőjének meg kell győznie egy ötlettelen művészt és egy különleges esküvői házikó tulajdonosát, hogy újítsa fel a lepusztult épületet, hogy egy... több»

#53228

Ady Endre szerelmei. Nyáry Krisztián film-szín-játéka az idősödő Ady életének talán legszeretetéhesebb korszakát idézi meg, melyben a költőóriást legendás szerelmeinek... több»

#53229

dráma | romantikus | történelmi

Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje
#53230

zenés

Új életre kel a 800 éves legenda, Árpád-házi Szent Erzsébet, a magyar királylány története, akit már életében szentként tiszteltek. Ötévesen, a hatalmi érdekek mentén... több»

#53231

NA Ayyur  (2023)

rövidfilm

Hasna és Samad tizennégy évesek. A művészet és a festészet segít nekik ellenállni és elkapni a fényt a sötétség közepén. több»

Rendező: Zineb Wakrim

#53232

dokumentum

A dokumentumfilm a Nickelodeon történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig. több»

Abducted off the Street: The Carlesha Gaither Story
#53233

thriller

A philadelphiai ápolónőt, Carlesha Gaithert egy gyilkos elrabolja az utcáról. A nő a túlélésért küzd, és nyomokat hagy hátra, hogy segítse a megmentését. több»

Vikingek: Az igazi történet
#53234

dokumentum

A kétrészes dokumentumfilm megkérdőjelez mindent, amit e nagyszerű, északi „harcos népről" tudni vélünk. Norvégiában szakértők és történészek csapata tesz lenyűgöző... több»

January 6th
#53235

NA January 6th  (2022)

dokumentum | politikai

A 2021. január 6-án az amerikai Capitolium elleni támadás eseményeit követhetjük nyomon, azok szemszögéből, akik első kézből látták a káoszt. több»

#53236

dráma | romantikus

Az alapítványi gondnok, Mia Barlow gyakorlatilag a múzeumban nőtt fel, akkortól, amikor az alapítvány igazgatója, Trevor Murphy és a felesége, a restaurátor Hannah nevelőszülőként... több»

#53237

dráma

Jordánia, napjainkban. Férje hirtelen halála után a 30 éves Nawalnak meg kell küzdenie az örökségből való részesedéséért, hogy megmentse lányát és otthonát egy olyan... több»

#53239

dokumentum

A Yellowstone az egyik legerősebb szupervulkán a Földön. Mit okozna, ha kitörne? Vezető szakértők bemutatják nekünk a Yellowstone szuperkitörésének különböző lehetséges... több»