Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53241

NA Stormy  (2024)

dokumentum

Stormy Daniels megosztja az amerikai történelem részévé vált eseményeket a világgal. A film a függöny mögé vezeti a nézőket, ahogyan Stormy anyaként, művészként és ügyvédként... több»

Rendező: Sarah Gibson

Szereplők: Stormy Daniels

Shark Eat Shark
#53242

dokumentum

A cápák elleni cápatámadásokról szóló jelentések száma világszerte növekszik. Enrico Gennari és Lacey Williams egy tudóscsoportot vezetve úttörő vizsgálatot indít, hogy konkrét... több»

Színről színre
#53246

dokumentum

A komlóskai görögkatolikus templomban tartott Zempléni gondolatok elnevezésű sorozat keretében 2012. október 6-án dr. Bogár László közgazdász, egyetemi tanár Válság és... több»

Rendező: Szalai Györgyi

#53247

romantikus

Ava elfogadja élete lehetőségét, hogy a Royal Ice Hotelben dolgozhasson, ami egy meglepő, pörgős románcba torkollik a legfontosabb vendéggel, magával a királyi herceggel. több»

#53249

thriller

Amikor a sikeres írónő, Kira Young (Yan-Kay Crystal Lowe) visszatér szülővárosába a rossz sajtó elől, miután hűtlen vőlegényét, Tysont (Rich Paul) gyilkossággal vádolják, újra... több»

#53254

dráma | sportfilm | vígjáték

#53255

dokumentum | zenés

Megismerhetjük Binder és Elvis kapcsolatát, miközben összedolgoztak, hogy visszahozzák Elvist a köztudatba. Hiteles, valódi elbeszélés a Col Parkerrel való konfliktusokról, amelyek a... több»

#53256

zenés

HBO Max

Eljött az ideje, hogy a szupersztár Lizzóval bulizzunk, aki Cardi B, SZA és Missy Elliott különleges vendégeivel együtt búcsúzik 2022-től. Az élő koncerten a nézők az első sorból... több»

#53258

dráma | életrajzi | történelmi

Kos
#53260

NA Kos  (2023)

dráma | történelmi

Rendező: Pawel Maslona