Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Nem az esetem
#53242

vígjáték

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Marcia fiatal énekesnő, aki felvett egy albumot Daredjane-nel, a 70-es évek rocksztárjával, aki meghal az album megjelenése előtt. Marciának Anthonytól, a jogtulajdonostól kell... több»

Máglya
#53246

NA Máglya  (2022)

dráma

Fernanda sok év távollét után nevelőanyja hamvaival tér vissza nagybátyja brazíliai farmjára. A nő kinézete és kutatása a gyökereivel kapcsolatos igazság után porrá zúzzák... több»

Harc Alaszka olajáért
#53249

dokumentum

Az Alaszkai Nemzeti Vadrezervátumnak a rénszarvasoktól a madarakon át a jegesmedvékig számtalan pótolhatatlan, felbecsülhetetlen ökológiai értékű természeti kincse van – ezek... több»

#53250

NA La Cocina  (2024)

dráma

A dráma egy forgalmas manhattani étteremben játszódik. Ebédidőben eltűnik a pénz a kasszából, mire az összes papírok nélkül dolgozó szakács ellen nyomozás indul, Pedro az első... több»

Farkas: a határok nélküli vándor
#53251

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A kétrészes dokumentumfilm sorozat a Hollandiába és Közép-Európába 150 év elteltével visszatérő farkasról szól, miközben nyomon követünk egy fiatal magányos farkast. több»

#53253

fantasy | vígjáték

Tündérmese a világ végéről és egy új világ kezdetéről, apokaliptikus komédiával, valamint egy új generáció ártatlanságával és reményeivel. több»

#53255

dokumentum

A Tembe Elefánt Nemzeti Park Dél-Afrika északkeleti részén, a mozambiki határ közelében fekszik. A park vezetésének célja az, hogy az ott élő királyi elefántok mellett a helyi... több»

#53256

dokumentum

Mi van, ha a trójai faló mítosza nem igaz? Új megállapítások szerint a történelem egyik leghíresebb történetét lehet, hogy át kell írni... vajon mi lesz a jövő... több»

#53258

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

Release info
#53259

animáció

Rendező: Rob Minkoff

Szereplők: Jeff Willy

#53260

dokumentum

A főváros szívében van egy másik város. Kisebb, áttekinthetőbb, élhetőbb. Wekerlének hívják, és a mai napig belengi Kós Károly szelleme. több»

Rendező: Saár Tamás