Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53421

NA BIM  (2024)

animáció | fantasy | kaland

Rendező: Tom Van Gestel

#53422

animáció | kaland | vígjáték

A pónik megpróbálnak egy zenei fesztivált rendezni Bridlewood gyönyörű környezetében, amely egy gyönyörű biolumineszcens természeti esemény, amely évente csak egyszer fordul elő. A... több»

Szerelmesnek lenni Hitlerbe
#53423

dokumentum

Ez egy szerelemmel, bujasággal és kétségbeeséssel telített különleges viszony volt, mely 1945 áprilisában egy végzetes napon, Hitler berlini bunkerében történt kettős... több»

#53424

NA Geylang  (2022)

dráma | krimi | thriller

Öt különböző ember élete fonódik össze, miközben a pénz, az osztály, a becsvágy és a szerelem kérdéseivel foglalkoznak Geylangban. több»

Karácsony Svájcban
#53425

romantikus

Alex hazatér, hogy az édesanyjával töltse a karácsonyt, és megtudja, hogy legjobb barátnője és volt barátja, akik most randiznak, szintén meglátogatják. több»

Reindeer Games
#53430

dráma | romantikus | vígjáték

Amikor az apja meghal, MacKenzie életben tartja apja hagyományát, a városi adománygyűjtő "Rénszarvas-játékokat", de amikor megjelenik a középiskolai szerelme, Chase, és ellene... több»

#53432

thriller

Amikor a lánya eltűnik az étterme sikeres megnyitása után, az anyának saját kezébe kell vennie a dolgokat. több»

#53435

NA Trap  (2022)

rövidfilm

Marina és testvére, Szása oroszországi fiatalok életét és mindennapjait követhetjük nyomon, amelyeket keresztülsző az extázis és az állandósult hatalmi zaklatás.

#53436

vígjáték

HBO Max

Ramy Youssef legújabb különálló humoros stand-up estéje. több»

Rendező: Christopher Storer

Szereplők: Ramy Youssef

The Bite
#53437

NA The Bite  (2021)

horror

Egy újabb film a COVID járvány kitöréséről és lefolyásáról, viszont egy kisebb csavarra is számíthatunk. Ebben az alternatív valóságban a koronavírus zombikká változtatja az... több»

#53438

NA Tits  (2023)

dráma | rövidfilm

Egy strandon történt kellemetlen találkozást követően a tinédzserek, Oscar és Iben magukra maradnak, barátaik nélkül. Amikor egyikük egy kezdetben ártatlan gesztust tesz, elkezdődik... több»

#53439

romantikus

Négy nappal karácsony előtt Elizabeth Athens hangpostát kap egy ismeretlen számról, amelyet nem ismer. Az üzenetben egy férfi hangja, akit a nő nem ismer, egy utolsó kéréssel fordul... több»

#53440

dráma | vígjáték

Az utolsó közös hétvégéjükön két legjobb barát próbára teszi barátságuk határait, miközben egy dupla-meta filmet készítenek. több»