Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53481

dokumentum

A hírhedt ünnepi különkiadás, The Star Wars Holiday Special (1978) története a kulisszák mögött. több»

#53482

dráma | rövidfilm

Egy hetedik hónapban lévő fiatal nővér egyre nagyobb szorongással néz szembe, ahogy közeledik a nagy nap.

Rendező: Jasmin Tenucci

#53483

rövidfilm

Négy, különböző származású norvég jóbarát találkozik egy bárban néhány italra. Csapdába esnek egy félreértett rasszista társasággal, akik asztalról asztalra járnak. több»

#53485

dokumentum

Most először megfigyelhetjük az igazi sivatagi oroszlánok titkos életét; zord hegyeken, homokdűnéken, végtelen kavicsos pusztákon kóborolnak, és néha még Namíbia Csontváz-partján... több»

#53486

dokumentum

„Az ősi igazság minden pálos szerzetes tudatában élt. (Te is Magyarország, édes hazám, a pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani.)” Sebestyén Erzsébet közel... több»

Rendező: Czigóth Sándor

On the Come Up
#53487

dráma | vígjáték | zenés

A történet középpontjában a 16 éves Bri áll, aki minden idők egyik legnagyobb rappere szeretne lenni. A vitákkal szembesülő Bri, akinek a családjára egy kilakoltatási felszólítás... több»

#53488

dokumentum

Ebben a rendhagyó alkotásban pár, nem vallásos közegből érkező fiatal ideiglenesen szerzetesnek vonul. Vajon megváltozik ettől az életről és az egyházról való gondolkodásuk? több»

Rendező: Huszár Domonkos

#53489

NA 15 Jahre  (2024)

dráma

Az egykori zongorista csodagyereket, Jennyt tizenöt év börtönre ítélték egy olyan gyilkosságért, amelyet nem ő követett el. Szabadulása óta egy keresztény rehabilitációs... több»

Te vagy a béke – Pantol Márton atya emlékére
#53490

dokumentum

Dr. Pantol Márton atya, pápai kamarás, a második világháború előtt a budapesti Madách Imre Gimnázium hittanára, egyben az iskola 199. számú cserkészcsapatának parancsnoka, a Regnum... több»

Rendező: Koltay Gábor

#53491

dokumentum

Erzsébet királynő és Károly herceg, anya és fiú, uralkodó és trónörökös bonyolult kapcsolatát feltáró dokumentumfilm. több»

#53492

NA Saindhav  (2024)

akció | dráma | krimi

#53493

dokumentum

Az új-angliai Cape Cod partjai előtt valami megváltozott: egyre több fehér cápa tűnik fel az óceán vizében, ami meglepő, mert korábban évszázadokon át egyetlen példányt se láttak... több»

Viszlát, mama! Viszlát, papa!
#53494

dokumentum

A gyermektranszportok története. Ausztria a második világháború előtt. A náci Németország befolyása erősödik, kezdődnek a zsidóüldözések. A szülők az életveszélyessé váló... több»

Rendező: Robert Gokl

Cápák inváziója
#53495

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

Koronás fők ősi erdeje
#53496

dokumentum

Anglia délvidékén, Londontól nem messze található az Újerdei, azaz New Forest Nemzeti Park. Az egykor királyi vadászterületnek számító vidék megőrizte természetes képét, az erdő... több»

Univerzum - Vékony jégen – Expedíció az orosz sarkvidékre
#53497

dokumentum

Manuel Hammelsbeck és Ulrike Hallas filmesek első dokumentumfilmjükben egy egészen különleges szigetet mutatnak be, távol a civilizációtól. Az orosz sarkvidéken, közvetlenül a... több»

#53499

romantikus

Két romantikus, de kiégett ember találkozik egy esküvőn, és majdnem összejönnek a ruhatárban, mielőtt lefékeznének. Megállapodnak abban, hogy őszinte vallomásokat tesznek a... több»

#53500

rövidfilm

Xantus János 1978-ban megjelent vizsgafilmje.

Rendező: Xantus János

Szereplők: Ürmös László