Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Devil on My Doorstep
#53561

thriller

Egy sikeres influencer, aki férje elvesztését gyászolja, megszállottja lesz a sármos, de veszélyes futárnak, aki minden nap csomagokat hoz neki. több»

La ermita
#53562

NA La ermita  (2023)

horror

Emma megtanulja, hogyan kommunikáljon az évszázadok óta egy remetelakban rekedt lány szellemével, ezért megpróbálja meggyőzni Carolt, egy szkeptikus médiumot, hogy segítsen neki. több»

#53563

romantikus | vígjáték

Wyvetta kedvenc ünnepén elveszíti szerelmét, amikor karácsony este az oltár elé áll. Szolidaritásból legjobb barátnője, Dione azt javasolja, hogy mondjanak le a szerelemről. A dolgok... több»

Baska magyarul beszél – Baska József története
#53564

dokumentum

A Baska magyarul beszél című film Baska József képzőművész gyermekkorának történetét eleveníti fel, a rozsnyói Baska családnak ugyanis 1947 januárjában a Szudéta-vidékre való... több»

Rendező: Baska Barbara

A Vallásszabadság napja - A hit Istennek ajándéka
#53565

dokumentum

Az 1568-as tordai országgyűlésről és az ott kihirdetett ediktumról, annak előzményeiről és utóhatásáról szól a film. több»

Rendező: Maksay Ágnes, Filep Farkas

Szereplők: Maksay Ágnes

Overcompensating
#53567

rövidfilm | vígjáték

Benny, a focista a főiskolán próbálja elfogadni a szexualitását, és túlkompenzál, amikor megpróbál olyansvalakinek látszani, aki valójában nem is ő. több»

#53568

NA Miss Patti  (2023)

rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy takaritónő története, aki a közösségi médián keresztül próbál egy másik perszónát felépíteni és reklámozni. több»

#53569

sci-fi

Három ember sorsa keresztezi egymást, akik korábban már átélték a saját tragédiájukat. több»

#53571

dráma

Egy anya és lánya igaz története, akik hosszú idő után ismét egymásra találnak, miután elválasztották őket egymástól. több»

#53573

animáció | rövidfilm | vígjáték

Egy rövidfilm, a Gru-mesék egyik ismerős arcáról, Vectorról. több»

Szereplők: Jason Segel, Pierre Coffin

A magyar Golgota
#53574

dokumentum

Aradi emlékhelyeken Katona Tamással. A történész közreműködésével végigkövetjük az aradi vértanúk szabadságharcban betöltött szerepét. több»

#53575

dráma

Vincent egy híres, sikeres vállalkozó. Egy nap egy hegyi úton történt autóbaleset ideiglenesen megszakítja fékevesztett életvitelét. Pierre, aki a modern világtól távol, a fenséges... több»

#53576

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm Trump elnökségének egyik utolsó nagy baklövését veszi górcső alá. Rudy Giuliani, az elnök ügyvédje véletlenül egy kisvállalkozó kertészettel foglalkozó boltja... több»

Rendező: Christopher Stoudt

#53577

dráma

A hatvanas éveiben járó France egyedül él középosztálybeli lakásában, Párizs keleti részén. Amikor a rádióban hall egy egyesületről, amely hajléktalan menekültek és befogadóik... több»

#53578

akció | dráma | kaland

#53580

thriller

Egy üzletember mindent elkövet, hogy megtalálja eltűnt bátyját, útja során azonban egyik pillanatról a másikra az alvilág legsötétebb vermeiben találja magát. több»