Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53561

dokumentum

A Szent Korona ezer éves történetének néhány izgalmas epizódját mutatja be a film, a koronázási láda titkaitól a visegrádi nagy koronarabláson keresztül az utolsó magyar... több»

#53563

NA Subtext  (2022)

Érezted már magad valaha mellékszereplőnek a saját életedben? Mi van, ha tényleg az vagy? több»

Felismeréseim
#53565

dokumentum

A film Jelenits István piarista pap-tanár életútját mutatja be, Pilinszky Keresztről keresztre című írásának tükrében, felhasználva Feszty Masa piarista rendhez kapcsolódó képeit... több»

Rendező: Dóczy Péter

Attitűd
#53566

NA Attitűd  (2020)

animáció

Látszólag szokványosan induló nap veszi kezdetét egy kis belvárosi lakásban, ahol a főhős megtanult együtt élni az egyre inkább széthulló életével. Kint zajlik az élet, hallja a... több»

Rendező: Pataki Szandra

Szereplők: Mészáros Bori

#53567

NA Scare B&B  (2022)

horror

Több különböző horrorr cselekményszál antalógiája, melyeket mindössze az fűz össze, hogy ugyanabban a házban játszódnak. több»

#53569

dokumentum

Indre-et-Loire-ban, a kis Preuilly-Sur Claise faluban új polgármestert készülnek választani. Hárman tűnnek a legesélyesebbnek: Jean-Paul, a veterán, Patrick, a kívülálló és a... több»

Rendező: Sylvain Desclous

#53570

dokumentum

A helyszín kárpátaljai magyar szórvány település, a Máramarosi havasok lábánál fekvő Gyertyánliget. A film ennek, az alig ismert szórvány magyar közösségének a rendszerváltás... több»

#53571

NA Hűség  (2019)

dokumentum

Anna és Antal negyvenöt éve házasok. A várostól távol, gyönyörű környezetben, Pélifölden élnek; elégedettek az életükkel. Rajonganak a történelem és az irodalom iránt, ezért... több»

Rendező: Szekeres Csaba

#53574

horror

A történet egy baráti társaságról szól, akik a középiskolától kezdve ismerik egymást. Egyik összejövetelük alkalmával megalkotják saját mém kihívásukat, amely a Pooka... több»

Életre ítélve – Harmincéves a KMKSZ
#53576

dokumentum

1989 a csodák éve volt. A gorbacsovi peresztrojka meglazította a kommunista totalitárius rendszert, Közép-Kelet-Európában hihetetlen gyorsasággal következtek be a változások, sorra... több»

#53577

NA Ínyenc  (2022)

dráma

A kulináris és táplálkozási teljesítményt kutató intézetben egy kollektíva hatalmi harcok, művészi bosszúhadjáratok és gyomor-bélrendszeri zavarok közepette találja magát.

Lonely Crime Fanatic
#53578

thriller

Egy igazi krimirajongó találkozik kedvenc podcast-műsorvezetőjével, de a férfi rajongása megszállottságba csap át, és nem telik el sok idő, mire a dolgok furcsa fordulatot vesznek. több»

#53579

dokumentum

Az Alpok egyre nagyobb veszélyben van a klímaváltozás miatt: a gleccserek és a felszínközeli fagyott talajrétegek olvadnak, gyakoriak a hó- és kőlavinák, a változó körülményekhez... több»