Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53581

romantikus

Ava elfogadja élete lehetőségét, hogy a Royal Ice Hotelben dolgozhasson, ami egy meglepő, pörgős románcba torkollik a legfontosabb vendéggel, magával a királyi herceggel. több»

A Prince for the Holidays
#53584

romantikus

Madison, a feltörekvő zenész tréfából azt mondja fennhéjázó családjának, hogy egy kis európai nemzet hercegével randizik. Vicc túl messzire megy, amikor ráveszi barátját,... több»

#53586

animáció

HBO Max

Vajon Nathan Explosion túl tud-e tekinteni brutálisan sérült egóján, hogy megmentse a bandáját, megállítsa a metalocalypse-t, és végre szembenézzen a végső gonosszal? több»

Hanukkah on Rye
#53587

családi

Vajon egy hanukai csoda együtt tudja-e tartani a friss párt, Mollyt és Jacobot, miután rájönnek, hogy valójában egymással versengő csemegebolt-tulajdonosok? több»

#53588

NA Damaged  (2024)

akció | dráma | krimi

Dan Lawson chicagói nyomozó Skóciába utazik, hogy csatlakozzon a skót Glen Boyd nyomozóhoz, aki egy olyan sorozatgyilkos felbukkanását követi, akinek a bűntettei egyeznek egy öt évvel... több»

#53589

dokumentum

Dick Gregory aktivista és humorista életének és pályafutásának története.

#53591

thriller

Holly Powell sikeres ügyész, aki egy prominens, de korrupt bírót ültetett le. Miután megjelenik egy True Crime show-ban, hogy megvitassa az ügyet, Holly életét és üzletét felforgatja... több»

#53595

NA Cantareira  (2021)

rövidfilm

A korábban São Paulo belvárosában élő Bento hazatér szülőföldjére, hogy új életet kezdjen nagyapja házában.

#53596

dráma

Rendező: Nelson Yeo

Szereplők: Peter Yu, Kelvin Ho, Doreen Toh

#53599

dokumentum | kaland

Egy lebilincselő expedíció útját követhetjük nyomon, amely a világ legmagányosabb bálnájának megtalálását tűzte ki célul.

Rendező: Joshua Zeman