Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53601

dokumentum

Ő találta meg a Titanic, a Bismarc és még több tucat másik hajó roncsát; a kutatásai nagyban hozzájárultak a lemeztektonika elméletének bizonyításához; az élet eddig nem ismert... több»

Így készült: Toxikoma
#53604

A film a forgatás kulisszatitkaiba enged betekintést, illetve film alkotói, szereplői mesélnek a film készítésének folyamatáról. A sikeres magyar színész, Szabó Győző (Molnár... több»

#53606

dokumentum

A National Geographic kutatója, Enric Sala élete egyik legnehezebb feladatára vállalkozik: nemzetközi expedíciót vezet a messzi északon, a Jeges-tenger közepén fekvő Ferenc... több»

Szereplők: Salvatore Vecchio

#53607

horror

Egy popénekes dalait és művészi identitását ellopja volt barátja / menedzsere, és egy másik énekesnőnek adja oda a dalait. Egy koncert után egy kis teremben bezárva szembesülnek a... több»

#53608

dokumentum

A National Geographic dokumentumfilmje a leggyorsabb és legnagyobb légitársaság-költöztetésről: a Turkish Airlines feszült  és izgalmakkal teli 12 órája, amely az Atatürk... több»

Az élet temploma − tájgazdálkodás, ártéri gazdálkodás, öntözéses gazdálkodás
#53611

dokumentum

"Még ha száz esztendeig is fog tartani a trianoni gonoszság, még akkor is csak Magyarországnak fogjuk nevezni a Kárpátok koszorújában azt a területet, amely ezer esztendeig a mienk volt,... több»

Rendező: Tölgyesi Ágnes

#53612

dokumentum

Az ismeretterjesztő film amellett, hogy bemutatja a madarak színes világát Kelet-Szlovákiában, a madárgyűrűzést végzők szükségességét és a tevékenység pozitív hozadékát is... több»

#53613

NA Door Mouse  (2022)

dráma

Egy burleszk klubban dolgozó képregényíró egy kollégája segítségét kéri, hogy kiderítse, mi áll a körükbe tartozó fiatal nők eltűnésének hátterében ebben a furcsa neo-noirban. több»

#53614

western

Egy határ menti törvénytisztelő egy indián nyomozóval társul, hogy levadásszák a kegyetlen tinédzserekből álló Rufus Buck bandát. több»

Kiút a szegénységből
#53615

dokumentum

A kínai kultúra és életmód bemutatása. több»

#53617

dokumentum

25 éve, hogy Novák Dezső vezetőedzővel történelmet írt a Fradi. A magyar csapat egész Európának okozott meglepetést, amikor bekerült a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe. A... több»

Christmas in Toyland
#53619

romantikus

A film egy játékbolt adatelemzőjének történetét meséli el, aki karácsony előtt több száz munkahelyet próbál megmenteni, hogy segítsen életben tartani az ünnep szellemét. több»